Erotske price nevinost. Izgubljena nevinost 2019-07-20

Erotske price nevinost Rating: 5,4/10 352 reviews

Gubljenje nevinosti

erotske price nevinost

Cujem Darkov glas: To kuckice,deriste, samo vristi!! Ti si prva devica koju ću jebati — rekao je srećno. Poklonicu ti ih kaze i zatrazi da se sada ja svucem gola,svukla sam se i kada je trebalo da svucem i gacice ona mi je rekla da stanem. Nisam joj skinuo farmerice, prebacio sam se na njene grudi. Ja sam to zelio svim svojim bicem. Bila je to noc u kojoj sam ja, na prelijep nacin, izgubio svoju musku nevinost. Odlucila sam da je vreme da I ja to uradim — da se pojebem. Ona je ta koja ga pokorava i koja mu naredjuje.

Next

Prvi Put

erotske price nevinost

Zakljucala sam vrata, nisam htela da nas neko uhvati kao ja Davora I Maju. Ja sam joj rekao da sačeka, otkopčao pantalone i spustio ih niže. Bacio sam se na krevet i povukao je za sobom. Ko zna koliko smo se lizale. Čovek zaista može da se zbuni kada počne da razmišlja o tome. Znam da i ti hoćeš.

Next

Erotske Price v2: Maloletna gubi nevinost

erotske price nevinost

Sela sam na stolicu na rasklapanje. Uradila sam to I obavila ga nogama. Uzmi me, uzmi me, sama sam i lepo mi je u tvojoj ruci, bilo bi mi još lepse u tvojim ustima, vidis kako sam velika i lepa, hajde, hajde ne mogu vise da čekam — govorila bi njegova kita. Ostali smo goli, ja sa diguntim polnim organom a ona sa vlažnom macom i vrlo tvrdim bradavicama. Nakon par minuta sam spustio bokserice i izvadio ga. Na drugoj godini,upoznajem decka koji je iz dobre porodice,fin,studira,u trenutku se zanesem,ali mi ne uspe veza.

Next

Kako sam izgubila nevinost na letovanju

erotske price nevinost

Nakon nekih dvadesetak minuta takvog maženja počeo sam da joj otkopčavam farmerice. Svi smo bili tu, on je jedini cutao. Imao je sigurno 20 cm, a tek sto je bio debeo, takodje je imao ogromna jaja. Kako nisam imao tajne prema njoj, rekao sam joj kako sam upoznao jednu curu i kada sam joj rekao da sam nevin samo me je otkantala i počela zadirkivati u društvu svojih prijateljica. Sledece cega se secam: -Lezim na velikom bracnom krevetu,soba polumracna,pokusavam da podignem glavu ali nemam snage,oko kreveta vidim siluete ljudi,zovem Darka,on se naginje ka meni,vidim da mu nesto visi izmedju nogu,tada zakljucujem da je on ustvari go,uplasila sam se,Darko mi govori: -Nebrini se bice ti lepo,uzivaces. Ja sam takodje bila sva krvava.

Next

Prvi Put

erotske price nevinost

Navodno su svi bili slobodni. Mora se priznati da sve one kao i kite imaju različite ukuse kao i standarde na kraju krajeva. Ali počela je da skida i ona mene. Nakon toga,nekoliko puta planiramo da se vidimo,ali svaki nas plan pada u vodi. Ostali smo u toj pozi još neko vreme. Stavi ga u usta i sisaj.

Next

Prvi Put

erotske price nevinost

Pocisticu ja, idemo mi da se okupamo. Ona se okrenula i poljubila me, osetila sam okus sperme, kao da sam celi zivot probavala spermu nije mi se gadila bila mi je slatka. Bilo je divno, ali ja. Za to me vreme ona uzbudjena gura ka kurcu pa i ja sama nemogavsi odoleti vise primaknem se da se nadenem na njega. Istovremeno on je imao tako veliku strast da ga oseti celog u meni.

Next

GUBLJENJE NEVINOSTI SA MAMINOM KOLEGICOM

erotske price nevinost

Vlasnik mrgud, a kita prava čigra! Osecala sam pritisak medju nogama, ali rekle su mi da je to normalno. Aa ako budeš zločesta dobit češ još dva. Nervira me svaka njegova poruka,smeta mi,krv mi vri,a opet odgovaram,neki inat,neka djavolja posla. A i ona da poludi od uzbudjenja i prizora koji gleda. Ipak, kažu da jednorog u snovima znači nedostatak seksualnog uzbudjenja u stvarnom životu i ako bas hoćete, Frojd bi verovatno jednoroga povezao sa kitom.

Next

Kako sam izgubila nevinost na letovanju

erotske price nevinost

Nisam mogao da izdržim i počeo sam pnovno svršavati puneći Ivaninu pičku, kada je osjetila moju spermu u sebi Ivana je glasno kriknula i počela svršavati, a minut poslje svršila je i moja mama. Ujutru sam se probudila,nije bilo nikoga,nasal sam carape i obula ih,nasla sam i tangice na krevetu,pokusala sam da ih obucem,ali bile su pocepane,brus takodje,butine su mi bile krvave,od krvi koja se slivala iz moje do tada nevine ribice,samo sam molila boga da mi je haljina cela,da mogu da odem kuci,nasla sam je,bila je cela,navukla sam je,nasla sam cipele i obula ih,bila sam u cipelicama i carapicama sa tangama i brusom u torbici. Zamišljala sam da je najlepša lizalica. Posle nekoliko sekundi ćutanja, zamolila sam ga da nastavi. Srećom, rečima vlasnika bilo koje kite ne treba puno verovati. Od tog dana redovito jebem Ivanu, ali i ostale mamine kolegice koje mi mama često namješta.

Next

Erotske priče: Maloletna gubi nevinost

erotske price nevinost

A onda je u moj zivot ušla nova kita. Nije valjda da mislite da su muškarci kamenog doba lovili baš po vasceli dan? Nee molim tee zabio mi ga je u usta nisam više imala snage za opiranje pa sam ga gricnula za kurčinu izvadio ga je van i odvalio mi šamarčinu te je došao dečko koji ide s nama u razz crnac aa nee dora mi je špagom zavezala ruke za drvo, te me okrenula na trbuh i počela pušiti ivici dok me crnjo prstima jebao u guzu. Nevena je htela da uzme nesto. Pokazivao je onim nabreklim stvorenjem u gaćama. Moja pickica takodje kizava,ali jako uska, a vec jako zeljna i spremna da ga primi u sebi. Obično je palim, pa ona pali mene, izdrka mi, a ja mazim nju, ljubimo se i vratimo kući.

Next

Prvi Put

erotske price nevinost

Osetila sam strasni slatki bol. Te noci smo izasli u obliznji nocni klub, u parovima. Nismo imali puno zajednickih tema. Progutala tu ogromnu kurcinu kao stenu u sebi u svojoj pickici i ne dajem napolje vise. Prve dve godine fakulteta uvek bih ga srela ,nocu bi pisali,ali to bi bilo sve.

Next