Erotske price nove. Erotske Priče 2019-07-20

Erotske price nove Rating: 7,4/10 262 reviews

Erotske Price v2: MOJA SNAJKA

erotske price nove

Iako jako druzeljubiva, imam uzak krug prijatelja koji su sticajem cudnih okolnosti svi muskarci. Imala je tanak struk, krupne grudi koje su lepo ispunjavale njen top a kukovi i guza su bili savršeno-savršeni. Таа сеуште беше наведната на оградата од балконот и Тим не можеше да одолее на нејзиниот напрчен газ, клекна на колената и почна да и го бакнува. Ali nisam izlazila kao do sada. Došli su po mene na autobusnu i tamo smo se odmah upoznali. Tamna kovrdžava kosa, malo neobično oblačenje suknje preko helanki, ali simpatična.

Next

Doček nove godine

erotske price nove

Lizajuci tako zelio sam da probam kakv ima okus njena pickaa i poceo da joj je lizem i zabadam jezik izmedju picke i kratkih dlaka samo se cuo blagi jecaj ahhhhhh,,ahhhhhhh,,, ustao sam i rekao ajde sad ti djeveru da popusis pa ce djever da pojebe svoju snahu sagela se i pocela da ga stavlja i guta do kraja. Andrej i Bogdan su se pogledali i klimnuli glavama. Na dosta mijesta sam predavala molbu ali uzalud. Rintao sam kao crnac na plantaži malo za štednjacima, malo na roštilju, te na hladnim jelima, a ona je uvijek nalazila neku grešku. Bio je petak i ja se spremio, te upicanjen stigao u klub. Imala je divnu crnu haljinu na sebi koja je isticala njeno tijelo, ali sam ja vidio da ju nešto muèi. Odvezao me i odnio u svoju velike tus kadu.

Next

Doček nove godine

erotske price nove

Poèeo sam opet izlaziti i ubrzo sam opet bio okružen ženama. Ali ja sam je i tada polizio na trosjed i rasirio joj noge kao i uvijek zabio kurac u nju i dugo jebavao. Rekla mi je da se raskomotim, pa sam pouèen prijašnjim iskustvom, skinuo sve sa sebe i izvalio se na trosjed. Nakon toga smo se istusirali i otisli na kafu kao da se nista nije desilo. Kao i svi mladi poslje završene škole počela sam tražiti posao. Ekipa je bila odlièna i brzo sam se uklopio. Imao sam par cura, ali sve je to bilo onako, neozbiljno, jedino što sam prekide doživljavao kao i svi adolescenti.

Next

Erotske priče

erotske price nove

Kada smo došli u stan pokazali su mi gdje šta stoji i rekli da moram ustajati u 6 jer oni tada idu na posao. Nije imala ništa protiv, ako sam mogao da zaključim. Noge su mi se tresle i htjela sam svrsiti. Nije mi dao da mrdnem. A sta mislite sa kim cu provesti ovu novu godinu? Pošao je da mi ugura kitu ali sam mu rekla da samo jezik i prst može upotrijebiti.

Next

Erotske Priče na awsmichigan.org

erotske price nove

I dok je ona u sebe ubacivala najnježniji dio moje anatomije, ja sam je milovao po vratu i kosi, zalazio rukama ispod njene majice i tražio njene grudi, da osjetim kakve su joj bradavice, da isprobam ljepotu njene punoće pod svojim prstima, u svojim rukama. Bogdan i Stavn su nastavili da me razvaljuju. Ovogodisnje pretpraznicno raspolozenje podsetilo me je na dogadjaje koji su se odigrali prosle godine. Menjali su mesta, jebali su me kako su hteli. I dok mi je Andrej mazio butine povlaceci haljinicu na gore Stevan mi je ljubio vrat. S obzirom na godine nismo shvaæali da smo sami krivi za gluposti koje smo radili i da bi na tim greškama, kao, trebali uèiti i ne ih ponavljati. Pocnav pojako da vleguvam vo gazeto, zelen da svrsam i jas poskoro.

Next

Erotske Price v2: MOJA SNAJKA

erotske price nove

Otvorila mi je vrata i pustila me u stan. Kurac mi se odmah poèeo dizati, pa smo se dogovorili da doðem oko 18 sati. Poceo sam da je fatam po guzici,izmedju nogu po picki,samo se prepustila i pocela da stenje kao neka kurva koja je zeljna kurca,poskidao sam sa nje sve i digao je na stol i zabi oglavu medju njene sise. Nosila je uvjek suknje ili haljine i cipelena petu sto je njenih 170-ak cm i sise3+ jos vise isticalo. To mi odmah da malo ohrabrenje i spustim joj ruku malo povise koljena pa pocnem da milujem i govorim sto si nekog ne nadje.

Next

Erotske prièe

erotske price nove

To mjesto ionako nije bilo prometno i nije bila gužva. Ucinilo joj se da je napipala nekakvo zadebljanje na desnoj dojci i trazila je od mene da to provjerim. Spustila se na pod i uzela ga je u usta i pušila ga je kao da joj je zadnji. Dobio sam posao kucnog majstora i neuslovan stan koji nisam morao placati. U toku vožnje gurnula sam mu ruku u hlače i igrala se njegovim kurcem. Drugom rukom sam mu obuhvatila muda.

Next

Erotske priče

erotske price nove

Ova je priča istinita, i to mogu potvrditi oni koji su nekada preko ljeta šetali po nasipu kraj Save u Zagrebu. Planirala sam da zavedem mog … Držim teretanu u tržnom centru a preko puta moje teretane je škola za trbušni ples. Pokazala mi je na kupaonicu i rekla da uzmem ulje, pa sam otišao tamo i ubrzo se vratio uljeæi kurac uz put. Ona je imala potpunu kontrolu nad mojim tijelom i ja sam prestao s istraživanjem njene skrivene intime. Sminkala sam se dugo i pazljivo, stavila srebrnu ogrlicu, otvorene cipelice na visoku stiklu i bila sam spremna. Ali osjetio sam kako me neko ljubi po prsima probudio se vi vidio nju kako je sretna kao nikada zasmijala se i rekla mi dobila sam.

Next