Erotske price novo. Incest priče 2019-07-20

Erotske price novo Rating: 8,9/10 749 reviews

Erotske Priče

erotske price novo

Zatim sam joj rekao da ju želim jebati kao pravu kučku. Zavukao sam joj ruke ispod male majicice i stiskao njene cvrste grudi i nabrekle bradavice. By Nisam bas neki boležljiv tip. A zatim sam joj skinuo minicu i gurnuo ju na krevet. Bio sam sludjen i nisam znao kako da reagujem.

Next

Incest priče

erotske price novo

Ali jednog dana kad mi je trebao neki pismeni zadatak iz eng nazvao sam je i pitao da dođem kod nje ona je imala 21goda ja 17. Čovek ima 2 najbitnija nagona a to je nagon za samoočuvanjem i nagon za očuvanje vrste. Posmatrao sam njen cvrsti stomak i grudi koje su se nadimale od njenog ne bas pravilnog disanja. Од тогаш станав напалена авганистанка. Ivan me je samo uhvatio za kosu i nabio mi svoj kurac jos dublje u usta, tako i da sam htela da odvojim glavu od njega ne bih to mogla.

Next

Erotske price :: Sex ~ Erotika ~ Lepotice

erotske price novo

Zena sasvim obicnog izgleda,krupnije gradje,duge smedje kose,velikih sisa i guze,elegantno popunjena svugde, uvek u dobroj fizickoj. Sebi sam kupio par krpica, cisto reda radi. Uhvatila je moj kurac i počela ga trljati po svojim grudima. Bila je strasno zgodna i seksi, sto se kaze dobro parce. Usao sam u kupatilo I okupao se vratio se su sobu pbukao trenerku I izasao na terasu da popusim cigaru sedeo sam tako desetak minutia onda sam odlucio da opet odem kod Ane. Skinula sam se pred njom. Nekako oduvek me je moja sestra od tetke Ivana privlacila.

Next

Necenzurisane erotske price

erotske price novo

Napetost je rasla do granica nesvesti. Seo sam na krevet i sagnuo glavu kako bi bolje video središte događaja. Obukao sam se i sjeo u auto. Za vreme jednog ispracaja u vojsku sam sreo svoju rodicu koja prelepo izgleda i uvek smo se do tada salili i zezali kad god smo se videli. Kada smo krenuli kuci, ja sam sada sedeo do prozora.

Next

Erotske price :: Sex ~ Erotika ~ Lepotice

erotske price novo

Ona je već skuvala kafu i napravila mi doručak. Put je bio dug, a ubrzo je pala i noc. Ulete u kupatilo i, na moje zaprepascenje, zakljuca vrata za sobom. Rekla mi je da požurim kući i da obučem odelo. Tucali smo se i auto je kliznuo u prokletu vodu sa zabama i prevrnuo se.

Next

Erotske Price v2: MOJA SNAJKA

erotske price novo

Nikoli nisem bila proti grobemu seksu. Блаже дојде да ги донеси парите што ми ги пуштил Мирко. Izgledalo je kao da je citav zivot cekala na ovo i moram priznati da se za mene sve ovo suvise brzo odigravalo. Ona se trze, jos vise rasiri noge, i sada smo poceli laganije da se ljubimo i grickamo. Nije imala brus, tako da su joj se grudi lepo ocrtavale u prirodnoj velicini, sto je inace bilo veoma retko da je vidim bez brusa. Prošlo je nekoliko meseci i već smo se spremali za naše venčanje.

Next

Erotske Price v2: MOJA SNAJKA

erotske price novo

Uvek je vozim svojim motorom, a ona se cvrsto pripije uz mene i gotovo me trlja svojim cvrstim grudima, a ja vozim toliko lagano da cini mi se pesice bi ranije stigli. Svoju lijevu nogu sam umetnuo između njenih i nastavio da je milujem po guzi. Stajao sam ispred vrata, kurac mi je bio tako tvrd da vise nisam mogao da izdrzim. Pitala me gde cemo, a ja je odvedem u suteren zgrade stanice policije kao iz osvete na prethodno iskustvo. Pas je krenuo i skočio na trogodišnju kćerku, oborio ju je i udarivši glavom o kamenu ogradu ona je vrisnula, a potom ostala bez svijesti. Pusila mi je tako dobro da sam poceo da gubim razum.

Next

Erotske priče, incest priče

erotske price novo

Počeli smo se opet ljubit. Bio sam na granici da skočim i sve prekinem ali sam na licu Jovane video ispod boilne grimase koliko se zadovoljstvo krije. Ne mnogo potom me ugize jako za rame i poce da se stresa kao da je udarila struja svrsavajuci. Ona poce da me ljubi po vratu i grudima zadizuci mi majicu i spustajuci se sve nize. Koliko sam puta samo zeleo da budem ovako blizu nje, a sada smo tu zajedno, pripijeni jedno uz drugo.

Next

Erotske Priče na awsmichigan.org

erotske price novo

Bio sam sav znojav i izbezumlje, a ona se podignu i poce da me ljubi. Sada nekako slobodniji desnu ruku sam spustio na njena kolena i pravio se da spavam osluskujuci njeno disanje. Hladnokrvno je odšla in ga od daleč opazovala. Mislio je da je fora imati snimljeno kako se dvoje ljube. A onda je mom ocu zazvonio telefon. Vreme koje sam tamo provodio svodilo se na to da uglavnom prespavam pola dana uvece izlazim I prvodim se roditelje sam tih dana vidjao samo u prolazu jer zivot koji vodim vec vise od 8 godina prilicno me je otudjio od njih mada je Badnje vece bila bas idealna prilika da se konacno svi onako okupimo za stolom I da se malo vise druzimo tu su bili moji roditelji moj brat njegova dva sina jedan ima 11 god drugi ima 9 god I cerka koja ima 4 god I naravno tu je bila I njegova zena kojoj necu pominjati pravo ime vec cu je za ovu priliku oslovljavati sa Ana iz razumljivih razloga Sedeli smo tako vecerali pricali o svemu malo smo popili pa se I opustili , nakon vecere presli smo u dnevnu sobu gde smo gledali neki kviz na tv-u pricali smo o svemu zapitkivali su me ovo I ono a ja sam im odgovarao ,uglavnom sam razgovarao sa bratom o njegovom poslu koji je prilicno naporan ,on inace vozi kamion I cesto je na putu ,uglavnom ide u Madjarsku Grcku Bugarsku a u posledje vreme sve vise vozi I sirom Evropske Unije tako da se desava da je na putu I po desetak dana ,dok smo mi razgovarali deca igrala na podu monopol I moja snajka sa njima I sve je bilo naivno do jednog momenta ,primetio sam veliku mokru fleku na Aninoj kosulji u predelu leve sise I onako nehotice sam se zagledao u tu fleku , ne znam ni sta sam pomislio u tom trenutku samo znam da me je ona pogledalai onda je mehanicki spustila pogled ka mestu gde sam buljio ,videvsi fleku pocrvenela je , to je bilo mleko iz njene sise , citao sam negde da zene ponekad luce mleko kada imaju menstruaciju ili kada su u drugom stanju a takodje sam negde procitao da se to desava I kada su mnogo napaljene , ta pomisao me je prilicno uzbudila I prosto sam bio veoma radoznao o cemu se tu zapravo radi.

Next

Incest priče

erotske price novo

Stomak joj je bio zategnut, iako se nikada nije bavila sportom. Najvise sam voleo kada idemo zajedno na bazen. Ali ja sam je i tada polizio na trosjed i rasirio joj noge kao i uvijek zabio kurac u nju i dugo jebavao. Zatim ga je počela lizati, prvo glavić, zatim tijelo te na kraju muda. Ko končaš, mi stopiš za ….

Next