Erotske price pickica. Istinite erotske price 21 2019-07-20

Erotske price pickica Rating: 4,6/10 435 reviews

Erotske price :: Sex ~ Erotika ~ Lepotice

erotske price pickica

Pa nismo ga naterale ni da prolazi pokraj škole ni da zove na picu. Ja sam mu na to samo snažno gurnuo srednjak u anus, na što je životinjski kriknuo i počeo bljuvati svoju bijelu tekućinu. Tada stavim prst na čelo i kažem. Ona se jebe sa svojim tečom tri puta starijim od nje,a ja jebem svoju svastičinu tri puta mlađu od sebe,ali šta se može. Ona je pocela da pisa po meni. Osjetio sam nabreklinu na svojoj guzici i pokušao sam ga lagano odgurnuti. Sela je na moj preplanuli kurac i pocela tako jako da se nabija da sam mislio da ce mi puci jaja.

Next

Erotske price/Incest price

erotske price pickica

Trebao sam iz jedne tvrtke preuzeti robu i prebaciti je u svoj ured. Mici mi donosi još jednu limenku. Gledao sam ga, gledao sam to snažno i ne previše dlakavo tijelo, pločice na trbuhu i lijepa prsa, na kojima su stršale ukrućene bradavice, gledao sam mlado, lijepo lice i biseran niz pravih zuba. Ali i donesem odluku,ako jebe on,znam čoveka nikada nebih pomislio da može da je uhvati, a verovatno je još neko bio pametniji od mene,jebaću konačno i ja. Picku sam dirala bila mi je natekla i sva utrnula. Otisli smo iza jedne stene koja je krila malu plazu pod borovima.

Next

Obrijana

erotske price pickica

Probudim se već odavno svanulo,prošlo devet,odem u kupatilo vratim se legnem ona mi okrenula leđa,mazim joj sisice da je probudim,ona se umirila,vidim da oseća,a pravi se luda. Nije imala brus, tako da su joj se grudi lepo ocrtavale u prirodnoj velicini, sto je inace bilo veoma retko da je vidim bez brusa. Zato je lutko naj bolje pušiti i mirna si. Bio sam toliko uzbudjen da nisam mogao jos dugo da izdrzim, a sama pomisao kako mi to radi moja sestra Ivana koju sam toliko puta pozeleo, makar samo da je dodirujem i bezbroj puta ga drkao razmisljajuci o njoj, me je dovodila do ludila. A ona meni to ne priznaje,kaže da je oca upoznala za vreme studija i da pre toga nije imala dečka. Nakon dva-tri energična pokreta, naredih joj: — Puši! Imala je utisak da joj nikada neće biti dosta jebačine. To je bila moja mama sa jos dve komsinice potpuno gola.

Next

Erotske Price : Sex Price

erotske price pickica

Uh, kako mi je to pasalo, no čekao sam pravu stvar, koja je na moje zadovoljstvo brzo uslijedila. Uzeo je s police nekakvu kremu i počeo me mazati, okrenuvši me na trbuh. Milovala ga je po kratkoj oštroj i nakovrčanoj kosi svojim dugim noktima i tada ga nevoljko odgurnula od sebe i ustala. Moja se batina jebeno ukrutila kada sam te pljugao. Želio sam samo jedno, gurnuti mu glavu prema dole. Ali ovo i jeste situacija za jednom u životu. Cijelo vrijeme mi je u glavi bila scena tete kako jaše na Donovom kurcu I vrišti od uživanja.

Next

Erotske price/Incest price

erotske price pickica

Odmah se spušta dole,ujede me i o dobro ispod pupka,a potom onako još mlićkavog strpa celog u usta. . Skinuo sam mu hlače i majicu i ostavio ga da spava u boksericama. Rekla je ajde ga izvadi prilicno ti je velik skinula mi je gaca i pocela ga pusit najljepsi osjecaj na svijetu, nakon toga smo otisli na kauc te mi ga je pocela jahat doso joj je duboko u picu taman sam trebao svrsit pa sam joj rekao otvorila je usta i po cijeloj faci sam joj svrsio. Moj macan pulsirao je u njezinoj agresivnoj ruci. Primetila sam da pogledom samo prati moju picu.

Next

Erotske Price : Sex Price

erotske price pickica

Dodaj mi farmerke,da vidim koliko je sati. Pravim plan za doveče,mada je danas scurilo iz mene čini mi se sve što imam,ali nema veze,ne propušta se ovde od danas ništa. Idi kuvaj kafu,opet je gledam otpozadi, kao i pre četri pet sati, farmerke zategle guzu i nogice, strukić se još bolje ocrtava. Ja onako važan odgovorih da imam ali u autu. Jesi se odmorila,da ga izvadim.

Next

TECINA PICKICA

erotske price pickica

Ona sada naskloni grudi na moju glavu i ja osetih njene cvrste i nabrekle bradavice. Sedi na njemu,ćutimo,jer vidiš da je ušao ceo, vidim, nisam verovala, ili si htela da se još jednom pojebeš,idiote jedan, pa štaću nisam ja kriv, podigni se ubaci ga u picu, diže se kurac ulete u picu onako sav zamazan kremom za ruke, odmaramo se, a kada će ovo iscuriti iz mene,nikada sve ostaje u guzi kažem ja, smeje se. Tek tada sam primijetila da sam malo krvava oko rupice. Ne mrdamo se ćutimo,moja glava još među njenim nogicama,tek sada vidim,koliko je ovlažila i pustila sokića,svaka joj čast,klitoris joj čudo,neviđeno,ona polako liže i ljubi,kurac,ustvari igra se sa njim,ja ubacim prst u picu i polako mrdam po barici,mazim soji pomalo stežem još uvek nabrekli klitoris, ona liže prosutu spermu po mom stomaku,nije progutala iscurilo joj sve dok je svršavala,ali neda ona ništa da propadne liže polako,…. Promatrao sam pičku otvorenih usta još nevjeruči što se događa. Uze ga još jednom u usta onako mlićkavog,sada može skoro ceo da uđe,gricnu ga par puta,… ajde ludače beži, dobro sada hoću, jeste kada si se ispraznio,pa i ti si pičkice,što mi ga lldače guraš onako jesi li lud, joj znaš li kako je slatko,ne mogu da se kontrolišem,a i da progutaš što više,pa progutala sam ti sto puta i bez guranja.

Next

Istinite erotske price 61

erotske price pickica

Zato sam prstima raširio usnice na maci i strasno je sisao i lizao. Pitam je kako je u školi,muče li profesori,muče tečo nepitaj. Anđa je ostala bez daha, toliko je stenjala i uzdisala, dahtala je kao kučka gladna kurca, što je i bila. Bila je spremna da ponovo bude jebena, ali ovaj put nije htela da se pravi stidljiva. Neću videćeš,kurvice tečina,puši tečo kurac…ha,ha,…… Subota. Rekla je da dam njoj da vidi kako njoj stoji. Posle sam upoznao devojku koja je puno volela javna mesta zbog seksa, jer je pale.

Next