Erotske price ponizavanje. ISPOVEST SARE KOJU SU SILOVALI: Pustila sam sedmoricu da se izređaju na meni, kako bi mi dali... 2019-07-20

Erotske price ponizavanje Rating: 7,8/10 409 reviews

Užitak osvete

erotske price ponizavanje

Gledao sam je onako , video da je u dubokom snu. Shvatila je stanje u kojem se nalazi- bila je gola i vezana… I pod uticajem odredjenih supstanci. Nije je gutala nego joj je curela niz grudi i stomak. Tucali smo se kao ludi kao momak i cura, a od kad smo se uzeli postalo je još bolje, nabavljali smo razna pomagala, vibratore, lisice i slične stvarčice da nam uljepšaju seks. Pretpostavivsi da je jos u kuci, odlucila je da ga pozove i da mu kaze da izadje. Ispred mene su razbijali puna 2 sata moju Marijanu koja do sada nije probala nijedan kurac osim mog.

Next

Užitak osvete

erotske price ponizavanje

Moji orgazmi su se redali jedan za drugim. Nije osjećala grižu savjesti, osjećala se fenomenalno, pojebano i ispunjeno do kraja. Ni predivan miris kolonjske vode nije mogao da kamuflira miris njegovog tijela koji sam udahnula punim plucima. Nije samo njega napalila , Eduardo iako je plesao sa Silviom nije skidao pogled sa moje sexy ženice. Sto se njegovih drugara tice, bilo me stid zbog svega sto se desilo I izbjegavala sam svaki moguci susret sa bilo kim od njih, tim vise sto sam sa svakim ponaosob kurvanjski uzivala. Dok je to pričala ja sam se uzbudio do ludila, ali ona je bila na ivici suza, nije joj bilo svejedno, ipak je to bila prevara.

Next

Silovanje

erotske price ponizavanje

Veliki ti je, jako veliki! Krenula sam I usput sam svratila u prodavnicu da kupim žvake. Hoćeš li da te jebem u dupe kurvo? Video sam da je istetovirano. Te večeri se lagano obukla jer je bilo jako toplo. Nije me palilo ponizavanje, ali me muska nadmoc izludjivala. Imao sam jednu komsinicu D. Smirio sam se i nastavili smo razgovor oko noćnog provoda na brodu i naš barmen po imenu Karim nam reče da oni vole ići u jedan mali klub na trećem spratu gde pustaju laganu latino muziku i ima više zrelih žena nego muškaraca.

Next

Erotske price :: Sex ~ Erotika ~ Lepotice

erotske price ponizavanje

Samo bi ga na trenutak pustila iz usta I usisala njegova jaja sva mokra od nasih sokova. Zaboravila sam na Igorovo drustvo u dnevnoj sobi, zaboravila sam na sve osim nas dvoje, vristala sam od slasti. Marijana je primetila da je meni neprijatno i strasno me pred njima poljubila i šapnula u uvo da ne brinem , pa mi samo razgovaramo a inače nema veze došli smo da se provedemo. Ali,sta je bilo tu,bilo je. Ajde me jos malo izmasiraj ukočila sam se nad krevetom rekla je Tina. Nekako sam se dovezao kući. Hodao sam polako, između vas i sve vreme pričao samo sa njom.

Next

Erotske Priče

erotske price ponizavanje

Njegov kurac je bio mlohav u meni, ali sam ga jos uvijek predivno osjecala. Susret sa Adom by: dreamer U meni je svaki misic treperio dok sam prilazila kaficu gdje je trebalo da se nadjemo. Prešli su na krevet, nastavila je da guta koliko god je mogla veliki kurac, momak ju je uhvatio za kosu i krenuo da je nabija u usta, skoro da nije povratila, zagrcnula se i zakašljala, njega kao da je to napalilo, samo je nastavio da joj nabija kurčinu u usta. Ona se sva najezila I socno me poljubila u usta. I izasla je , za par godina starija , i nikad bolja.

Next

Silovanje

erotske price ponizavanje

Vec se culo moje mumlanje ispod njene guze, ocajnicki mi je trebao vazduh, ona malo zadignu guzu ali vec u sledecem trenutku opet sednu na moju facu tako da nisam uspeo da uzmem dovoljno vazduha tako da je moja borba za vazduh pocela vrlo brzo, ponovila je to nebrojeno puta, sav sam bio u znoju od silnih napora i pokusaja da dodjem do vazduha. Robert se na to nasmijao i nastavio mi lizati dlakavicu, a ja sam ponovo prislonila slušalicu na uho. Velika prasnjava pec se nadzirala u jednom uglu, odmah do prljavog pisaceg stola punog alata. Ispila je čašu koju joj je natočio i gledala ga potpuno opušteno ravno u oči. U glavi je bila kosnica obada-zujalo je do bola. Svako malo bi zastao, kruzio njime u meni, svako malo bi ga naduvao jos malo I ucinio moju picu tijesnu za taj debeli komad gume u meni. Konacno je njegov ogromni glavic kao najveca pecurka, propao u mene.

Next

Kako sam jebao tvoju ženu?

erotske price ponizavanje

Sapnula sam Igoru da ne mogu vise. Namazala je otvor svoje guze , namestila se opet u isti polozaj od malo pre , uzela ga i usmerila gde treba i polako ga sama gurala u sebe. Ljubila se sa njegovim kurcem, a onda ga polako usisala. Prekinu me ustajanje i paljenje svetala. Meni se i posle 20 g.

Next

Erotske Priče

erotske price ponizavanje

Cas je lice spustala u posteljinu, cas nekontrolisano tresla glavom i kolutala ocima. Pohvalila me da sam joj dobro ugodio, sela je izmedju mojih stopala i sa stopalima uhvatila moj kurac i njima ga jako drkala, stopala su bila sva vlazna od mog jezika i fantasticno su klizila i stvarala nevidjen uzitak, uskoro pravi vodoskok sperme odlete visoko u vazduh i Ana ostatak nezno stopalima iscedi iz njega. Počeo je polako pa sve brže i brže , Ona je uz svako njegovo nabijanje ispustala krikove zadovoljstva i kolutala očima. Već je odavno pao mrak. Napravite mi mjesto gdje da stavim! Drzeci me tako za kosu, nabijao me na svoju ogromnu kurcinu.

Next

Erotske price :: Sex ~ Erotika ~ Lepotice

erotske price ponizavanje

Vristala sam ne mogavsi se kontrolisati od ludila. Uz to na moju Dudu mi se dizao kao lud. Vrisnula sam kad je probio u mene sto od bola sto od slasti. Iduceg dana opet sam uzeo istu ležaljku. Ta ogromna kurcina me rasturala, bacao me po krevetu, zabijao je kurcinu u moju guzu, dok mi je rovicao po picki svojim ogromnim rucerdama. Zavezala je kosu u rep i otkopčala mu pantalone.

Next