Erotske price prijateljica. Mamina prijateljica Sandra 2019-07-20

Erotske price prijateljica Rating: 5,7/10 1517 reviews

AlanSexFord

erotske price prijateljica

Uhvatio sam je za kukove i poceo sve brze da se zabijam u nju. Kako sam je nabijao tako sam sve brze trljao njenu pickicu. Svako ljeto ti donese neko iznenađenje kada se najmanje nadaš. Desnu ruku sam zavukao ispod i dirao joj klitoris i pickicu. Nisam mogao da verujem da mi mamina prijateljica pusi,mastao sam o tome 10 godina. Pa smo promenili pozu svrsavala je kao luda mislim oko 4 puta posle samo 10 min. Erotske priče: Pitala me jesam li vidi Radu jer joj treba da je nesto pita, Ja sam odgovorio da sam je vidio prd kucom u prolazu.

Next

AlanSexFord

erotske price prijateljica

Čim sam osjetio vrelinu njenih usana počeo sam da se prepuštam čarima svoje žene. Nakon kafe i doručka pripremio sam literaturu i rekao ženi da me najavi kod Ane. Vatrenog je temperamenta i slobodnog duha. Savijao sam prste unutra i lizao joj klitoris, a ona je počela da uzdiše i da ispušta različite zvukove zadovoljstva. Celog ga je gutala,brzo i jako…Nisam mogao vise,napunio sam joj usta. Ana je bila zgodna djevojka i veoma privlačna.

Next

AlanSexFord

erotske price prijateljica

Sela je na ivicu kreveta, skupila je šake jednu u drugu i spustila ih među kolena. Bilo je tako vrelo unutra. A ona je rekla sto mlađe to bolje. Savila je noge u kolenima, podvukao sam ruke ispod i prebacio preko butina. Tako je bila vlazna da je bez problema usao u nju. Stavila je dosta lubrikanta i namjestila na ulaz u moju guzu.

Next

Ženina prijateljica

erotske price prijateljica

Posle 2-3 minuta pusenja rekao sam joj da ustane. Nakon par minuta počela je da ubrzava ritam i pušenja a i trljanja o moju nogu. Nakon nekih pola sata smo se malo sredili i ja sam morao da idem. Kada je neko pozvonio na vrat, bila je to Katarina koja je molila da udje na trenutak da uzme svoj mobilni koji je kako tvrdi zaboravila. Kad sam osjetio da je svrsila pitao sam je smijem li je napunit.

Next

Najbolja Prijateljica I Moj Problem Sa Erekcijom

erotske price prijateljica

Tako je i bilo, u 5 sati sam bio pred Aninim vratima. . Raširila je noge najviše što je mogla, bila je vlažna i disala je duboko. I dan danas Marija i ja koristimo svaku priliku da se kresnemo. Čim se pojavila, zahvalila se sto sam došao i pozvala da udjem. Levi dlan mi je bio na njenom zategnutom stomaku i nežno sam je mazio, dok sam palcem desne ruke trljao njen klitoris i ulazio jezikom u nju. Vadio sam prste šireći ih dok sam okretao ruku na jednu stranu, a onda bih opet sastavio prste i gurao ih nazad okrečući ruku na drugu stranu.

Next

Moja prijateljica

erotske price prijateljica

A onda je naglo spustila guzu i kukove i samo ispružila noge. Jednog dana je sa mojom cerkom dosla i njena drugarica koja je za godinu bila starija od moje Natase cerke. Primjetio sam da i ona često prebacuje nogu preko noge i kao da želi da kaže da se isto osjeća. Napokon je mama ustala i otisla. Ana je inače njena dobra drugarica iz osnovne škole i živi nedaleko od nas. Gutala ga je do kraja i vadila kao da hoće da ga otkine. Milovao sam je pogledom od glave do pete.

Next

Najbolja Prijateljica I Moj Problem Sa Erekcijom

erotske price prijateljica

To me je palilo maximalno a ona je to namjerno radila. Svršit ću … Iz njene obrijane pičke je tekla rijeka ukusne sperme. Od malena sam mastao i sanjao o maminoj prijateljici Sandri. Prodavnica je bila nekih 10ak min od nase kuce sto znaci da cemo Rada i ja ostati barm na 20 min sami. Desilo se to letos…Keva i cale su zapalili kod babe na selo a ja ostao na gajbi da otpadam. Otisao sam u dnevni boravak koji je bio iz spojen sa kuhinjo i zauzeo mjesto sa kojeg sam imao pogled na Radine butine. Kako je bila samo u bade mantilu pred očima mi se ukazala čupava pičkica moje žene, pošto je skoro ustala i kada smo vikendom kući voli da bude bez donjeg veša.

Next

Moja prijateljica

erotske price prijateljica

Prislonio sam joj ga uz picic,osetio sam da pulsira. Nas dvoje nismo gubili vrjeme. Ali nijedna ne bi razumela moju želju dok joj ne kažem razlog, a ja ga ne bih rekao jer bi me bilo sram. Hteo sam da ga izvadim ali je zelela da je napunim sto sam i ucinio. Pogledao sam je i shvatio da sam zabrljao, i da mi nista nece faliti ako pokusam opet.

Next

Erotske priče: Mamina prijateljica

erotske price prijateljica

Podigla sam suknju i trudila se izbaciti što veći mlaz sperme. Ubrzao sam pokrete i prodirao sam duboko u nju. Sve sam progutala i počela joj lizati pičku ko luda. Naše prijateljstvo nismo pokvarili, ostalo je čvrsto i jako. Ona se samo nasmejala i rekla je da je to nesto sasvim normalno.

Next