Erotske price profesorica. Profesorica Jelena 2019-07-20

Erotske price profesorica Rating: 7,1/10 1616 reviews

Profesorica Jelena

erotske price profesorica

Usne pune,ubile se za kurca! Ruka ti udara u moja prsa. Počela je plakati, suze su joj tekle niz lice. Počela sam ga sanjati noću kako se divljački seksamo. Uz to morala sam svakodnevno trpjeti ogovaranja, uprte poglede gdje god bih izašla. Kad nekud odlazim ona me prati smeškom i dugo gleda zamnom. Nitko ne zna što je pušenje dok mu Sanja ne puši. Uhvatili smo ritam i strastveno i vatreno se tucali.

Next

Profesorica.

erotske price profesorica

Prebacih se na nju, rasirih joj noge i poceh da joj ga uterujem u picku. Pali smo oboje na krevet onako znojavi i umorni. Onda je rekla, ajde još me jednom zagrli pa da umrem. Jecala sam, stenjala i plakala od nezapamćenog užitka. Raskopčala je suknjicu i skinula je sa sebe dok sam ja još uvijek vadio svoj kurac iz hlača. Visoka je i pomalo krupna jakih kostiju , no nije ni najmanje debela.

Next

LJUBAV

erotske price profesorica

Dođi evo baš sam skuhala kavu. Ja sam je zato vrijeme furiozno guzio. A ne skidam sa nje pogled. Ustala je zakljucala ucionicu, ostavila kljuc u bravi i rekla da me posmatra od dana kad je primetila da je gledam. Odličan je profesor I kao osoba, zaista je veoma fina. Možda ću u dogledno vteme naći devojku.

Next

Profesorica.

erotske price profesorica

Jedva sam čekao da utakmica počne, na zagrijavanju sam tražio profesoricu na tribinama i nekaj sekundi pred početkom utakmice vido sam da je došla. Skinuo sam joj zatim bodi, položio je na krevet i stavio joj kurčinu među sise. Vratili smo se opet u misionarsku pozu. Ugledao sam njenu picku sa pravougaonikom na brezuljku. Za rastanak sam je sa strascu izljubio… Nastavak sledi!!! Njena predivna picka bila je obrijana, nije bilo ni jedne jedine dlacice to me odusevilo tako da sam halapljivo krenu da lizem picku moje buduce taste. Poslije sam je jebavao još 4 puta i više nisam mogao jer kao što sam rekao na njezino tijelo se nisam puno ložio kad sam vidio kakvo je,a žestoko napaljivanje što jebem baš nju,me je prošlo.

Next

Erotske price

erotske price profesorica

Nikad nikakvog dekoltea, nikad da suknju digne do sredine butina. Plakala je, suze su joj kvalise bluzo i njene predivne sise su sve bolje dolazile do izraza. Izvadio sam ga i po? Osjetila je da sam uskoro blizu vrhunca brzo se okrenula i uzela ga u svoja usta ponovo sam svrsio u njih. Crna retka neuredna kosa,crn ten i oči kao ugalj. Drhtao je i teško disao.

Next

Profesorica Jelena

erotske price profesorica

Ja otključavam vrata, svlačim se i uvlačim se u tvoju bračnu postelju. Sada me dobro slušaj, Branka će doći svaki minut, pustići vas same. Skoro uvjek sam je vi? Napalio sam se kao nikad. Nikad nikakvog dekoltea, nikad da suknju digne do sredine butina. Polako smo jedno drugome rekli sve o sebi.

Next

Seks sa profesorkom

erotske price profesorica

Potrčala sam do toaleta I zatvorila se. Ona ih je bez rijeci uzela odozdo, pridigla i sisala si bradavice. A ja rastavljen već osam godina. Ja sam joj za to vrijeme milovao sise, a ona bi ga povremeno vadila iz usta, ljubila i govorila: - Kakav ljepotan! Mali jednosobni stan, namješten lijepo. Ljubim te najviše na svijetu. Ja sam po prirodi bio radoznao i mnogo toga me zanimalo.

Next

Erotske Price v2: Gospodja sa sela

erotske price profesorica

Dok smo se zagrljeni ljubili priljubljeni jedno uz drugo dogodilo se ono što sam najmanje očekivao, dok se ona dahtajuči izvijala i sve više me uspaljivala svojim pokretima unaprijed je znala što će učiniti. Vise puta sam se pitala da li je to sudbina tako htela??? Romanticno-pomislila sam i jos vise imala zelju da sto pre odem i da ga sretnem. Stigla je na sat i sjela za svoj stol te otvorila imenik kako bi upisala sat. Kako je samo dobro pušila. Imao je tešku i prgavu narav i lako bi planuo.

Next

Profesorica

erotske price profesorica

Dovoljno je bilo da joj cujem onaj mazni, zaneseni glas pa da mi se digne. Navalio sam se na nju i po? Tako je teško bilo s njim izaći na kraj. Još je mali da mu objašnjavam šta je šta, ali kad bude vrijem, reći ću mok oje njegov otac. U pocetku su mi ta stalna druzenja izmedju moje zene i njenog kolege sa posla, inace naseg kucnog prijatelja, cak bila i simpaticna, imali su puno zajednickih tema jer su dosta vremena provodili na poslu zajedno. Voznja je protekla u neobaveznom cavrljanju,ali ja sam craickom oka posmatrao tu predivnu zenu u zrelim godinama koja je bila obucena u nekom skupom crnom kompletu i predivnim crnim svilenim carapama i cipelama sa visokom stiklom. .

Next

Seks sa profesorkom

erotske price profesorica

I od tada ni jedna ženska. Šta ako bude dobila živčani slom, šta ćemo onda. Znam da je uveliko dan poceo kada smo zaspali. Jako mi je prijalo I bila sam jako napeta I napaljena. Sjeli smo jedno preko puta drugoga, gledali se i pili kavu. Devojke i momci u društvima odlaze kolima u velike gradove. Ljubili smo se i gledali u oci neprekidno! Pristala sam na opće zaprepaštenje njegovih susjeda.

Next