Erotske price prvi put. Prvi put 2019-07-20

Erotske price prvi put Rating: 6,9/10 779 reviews

Moj prvi put da sam prevarila decka

erotske price prvi put

Ali ovaj osecaj je bio mnogo bolji. Poceo je da prica i prica. Jednom rukom ga je pomalo drkala , dok mi je drugu zarila u dupe. A onda sam ušao među njene butine i podigao joj noge na ramena, ulazio sam malo brže nego pre. Tada je zbacila bade matil,i ugledah,i danas kažem,najskladnije sise koje sam video. Nikad nisam bila avanturista u seksu, volela sam uobicajene stvari, ali jedno spontano vece je to sve promenilo. To me je jako napalilo da je moj kurac čini mi se sada bio još veći pa sam svom snagom počeo se zabijati u Nikol.

Next

Prvi put

erotske price prvi put

A ni ja nisam bila nista manje jer ribica mi je bila vlazna i zeljna dobre jebacine. Pretpostavila sam sta je smislio i sta mi sprema. Dok sam je jebao rekoa sam da želim da vidim kako njih dvije se ljube. U petom razredu kada su nam se odeljenja mesala upoznao sam Ivanu , devojku svetlijeg tena , izrazito crne kose sto je mene neverovatno palilo , velikog oblog dupeta i malo problematicnim zubima , sto mi ipak nije smetalo da svoje fantazije cesto zadovoljavam misleci na nju. Ja sam osjetila kako sam blizu, zatvrorila oči. Tako casica po casica…i mene je pice pocelo da hvataStolica je bila kozna ali topla.

Next

EROTSKE PRICE

erotske price prvi put

Nabijala sam se svom snagom i vrisnula od zadovoljstva kad mi je ugrizao bradavicu. Zajebano mi , prvi mi je put a za nju ne znam. Isprva je jako zabolelo, ali sam ubrzo pocela jako da uzivam. Definitivno sam prelomila i samo zbog toga sto ga jako volim a znam da i on mene voli pojebacu se sa cimerom. Matori nije bio mutav taacno je znao sta je. Vrisnula sam iz svega glasa a on mi je rukom pokrio usta. Objavljeno: 2012-11-28 19:16:01 Vrati se nazad na.

Next

Moj prvi put

erotske price prvi put

Kad,u neko doba dana zazvoni telefon,isti taj broj. Vradio sam se dole i poceo da lizem i lizem sve preko carapica. Odgovorio mi je da ja vrlo dobro znam koliko ga pali i sama pomisao da se pojebem sa drugim kuratim jebacem. Prijali su mi njegove pogledi. Moj prvi put desio se prije cetiri godine.

Next

Prvi Put Na Nudističkoj Plaži

erotske price prvi put

Nisam znao šta da kažem,onako detinjast i nesiguran,pa smo se dogovorili da se nadjemo to veče u gradu. Od jednom sap rimetila da moj komsija koj je covek od nekih 48 godina sve ostavlja u radnji kada ja udjem i samo se samnom bavi. Moj decko je uzivao u tome koliko i ja. . Cutala sam, a u sebi prelomila i prihvatila da mu ispunim i tu zelju, kao i sve predhodne. A ona kulturno dete , nije znala kako da odreaguje na moj komentar , prvog momenta vec je se malo zbunila , a onda rekla.

Next

EROTSKE PRICE

erotske price prvi put

Kakav je afrodizijak bila ta novcanica od 200 eura. Bilo je to leta Gospodnjeg 2001. Bilo je neceg neverovatno uzbudljivog u teme sto nas neko posmatra. Pica ga je obuhvatila sve do velikih jaja. Cula sam samo reci koje je on govorio: - Dolazite,sad je nasa. Istog casa sam pukao , sabio je uza zid , ona mi se nogama obavila oko struka i ja sam poceo da pripaljujem.

Next

Prvi Put

erotske price prvi put

Skakala je još,a kad je meni nadošlo,skočila je sa njega i strpala ga u usta. Napunio sam joj usta,ne izdržavši više,a sperma joj je curila i po sisama. Dok se nabijala ja sam rukama mijesio njene velike sise. Ja sam se poniovo okrenula da vidim sta onaj moj decko radi u radnji. Govorio je da sam prirodni talenat, da mu ni sa jednom nije bilo kao sa mnom, iako ih je imao prije mene.

Next

Seks u troje prvi put!!!

erotske price prvi put

Sedeli smo goli na peškirima, plaža je bila puna ljudi, ali ja sam samo u nju gledao. Ustala sam, njegov drug me je gledao zacudjeno, a ja sam sela na njega. Nisam morala dugo cekat da mi otvori. Legao sam na krevet i ona se nasadila na moju ogvromnu kurčinu. Nosila sam jako tanke gacice tangice i navala toliko sokova nij e mogla da se zaustavi. Zatim je red došao na Nikol.

Next

Moj Prvi Put

erotske price prvi put

Izgledala je bukvalno kao top model. Ja sam se opustila i uzivala. Dok sam joj mazao guzu nežnim pokretima nisam više znao gde se nalazim. Njegoc je kurac imao poseban okus. Guzica joj je bila crvena od moj ruke. Nastao je mali prekid u mojoj svijesti. To me odusevilo i jos vise opustilo.

Next