Erotske price prvi. Prvi Put 2019-07-20

Erotske price prvi Rating: 8,5/10 1363 reviews

Prvi Put

erotske price prvi

Stisnuo ih je jako,onako muski i meni su se u sekundi ukrutile bradavice. Zamot ilo mi se pred ocima koliko je bolilo ali je imao pravo. Zatvorit cu ti usta rukom a ti slobodno vristi malena. Moja mama je radila u fabrici. Pomislim dok sam zatvarao vrata za njom i počeh razmišljati kako potrošiti jebenih deset minuta, koje su mi sad izgledale kao čitava godina. No spermu po betonu je samo uspijela razmazati još više.

Next

Prevara

erotske price prvi

Narednih dva mjeseca smo se uredno pozdravljali, ali tu se sve i završavalo. A i ulijepile su se već stranice sa njihovim likovima, pravo da vam kažem. Rekla je nakon par minuta. Kao da mi je sva krv iz organizma bila u njemu. Ona počinje da stenje sve glasnije i govori mi da ga ne vadim.

Next

Moj Prvi Put

erotske price prvi

Prvo osjecaj je bio nevjerojatan. Kleknuh pored nje kao kajakaš i počeh. To nije bio običan orgazam, bio je dugačak i intezivan, kao nikad do sada osjećala se predivno nataknuta na dvije kite. Upravo završismo partiju bele na čedrdeset stepeni i počesmo da se rasipamo. Ja sam izvadio svog kuronju dugackog negdje 13 cm i poceo drkati.

Next

LJUBAV

erotske price prvi

Sišli smo sa terase na šesnaesti i pozvali lift. To mi je bio najbolji seks u životu i voljela bi to opet jednom uraditi s tobom ali jednostavno si premlad za mene. Drugi joj je pokidao gaćice, nije stigla ni da čučne zbog toga a on joj je nabio kurac odnazad. Nakon toga me okrenuo na trbuh. No vjerojatno je i ona imala ljubavnika jer sam cula pric od susjeda da se cesto glasno svadaju. Malo se bila iskosila i samo me je gledala.

Next

LJUBAV

erotske price prvi

Ona se nasmijala i rekla da ide konačno da se istušira, a ja sam ostao da saberem misli. Upijao sam svaki njen dio tijela. Nisam ništa rekao nego sam samo malo izbacio bokove i pokazao joj da mi kurac stoji na gotovs još od momenta kad sam je ugledao na terasi. Onako je usput dobacila kako je grozno vruće, i ustala sa peškira da promijeni pozu. Ona se okreće i skače mi u zagrljaj, te počne da se trese i mumla od zadovoljstva. Sjela je kraj mene i lagano pijuckala.

Next

Prvi Put

erotske price prvi

Na filmu je neki muskarac srednjih godina iz sve snage jebao curu u picu. Meni, jednom ultra mega napaljenom tinejdžeru, put do onih stvari je izgledao kao najteži na svijetu. Ti si mi se jednostavno desio, i to je to. Reče mi da ustanem i da pođem sa njom. Nisam nista odgovarao nego sam zavukao glavu ispod deke, skinuo joj gacice i zagnjurio joj jezik u picku. Realno, nisam osjećao potrebu da ispuštam bilo kakve zvukove.

Next

LJUBAV

erotske price prvi

Rukom me je uhvatila za kurac i počela da ga mazi. Čuo sam da otvara frižider. Isti tretman je pružila i drugom, kad je svršio nastavila je da ga puši dok nije izgubio na tvrdoći, i tako opušten bio je ogroman i primamljiv. . Osjecala sam kako mi para utrobu a nisam ga mogla zaustavit. Uzela je peškir i stala ispred. Brzinski šaram rukama po njenom tijelu i ljubim je.

Next

LJUBAV

erotske price prvi

Pružila mi je jednu, koju sam iskapio u sekundi. Znam, idem lagano pješke do trećeg. Pa ona obožava da puši i na sve to još i guta! Čitava kita jednostavno nestaje u njoj. Rekla mi je da stanem nakon nekih desetak minuta i pridigla se. Ona mi je dala znak da to radim agresivnije. Prolio sam po kile sperme u nju.

Next

Moj Prvi Put

erotske price prvi

Izašao sam i počeo da je ljubim. Ma koliko puta o tome maštala nije joj bilo svejedno i malo se uplašila kad je shvatila da je nabija prst u dupe, a da će ga uskoro zamijeniti kurcem, već je i ovako bila isupnjena do bola. Čuo sam vodu u kupatilu. Od tada sam pocela masturbirat na sado-mazo teme i zeljela sam da mi prvi put bude sa obdarenim muskarcem. Ona je rukama samo privlačila sebi moje dupe i čas ga lizala čas uzimala čitavog u usta. Aaaa, guzio sam ti kćerku, došlo mi je da joj doviknem. Ušao sam i čuo je kako sretno zaprede kao mačka.

Next

Prevara

erotske price prvi

Ja sam odgovorio potvrdno i nastavio da je gledam. Radio sam bokovima lagano i uživao u prizoru. Kako sam zaključio, njoj je ovo bilo sasvim dovoljno. Prvi pur smo videli jdno dugo goli, video sam njenu prelepu figuru, okrenula se i video sam njenu sjajnu guzu, izgledala je neverovatno, savrsena, poceo sam da trljam ruku o nju, mazio sam je po prelepim nogama, i po stomaku, milovao sam joj kukove i ona je mene mazila. Nasmijala se i otišla u kuhinju. Prvo su nastavili sa plesom, a onda su tražili od nje da im igra kao striptizeta.

Next