Erotske price punica. Moja slatka punica 2019-07-20

Erotske price punica Rating: 6,6/10 1367 reviews

Greška u bazi podataka

erotske price punica

Nakon još jednog svršavanja uzeo sam je otpozadi. Počela se igrati s mojim jajima, i u tom trenutku sam svršio u njenim ustima dok je ona nastavila da mi puši gutajući svaku kapljicu te dragocjene sperme. Nisi se udebljala ni malo, godine kao da ne ostavljaju trag na tebi, upitah je. Nisam želio biti otkriven, polako se isšuljao iz kuće, sjeo u auto i otišao u grad na piće. Mislim, nitko ne voli da mu se podmladak kritizira, ali što se tièe moga vragolana znao sam kakav je i nisam uopæe kontrirao Dori, veæ sam ju naprotiv podržao.

Next

Vrela pičkurina moje tašte

erotske price punica

Gledala me zavodljivo, u tom trenutku vratila mi se i žena koja je primjetila promjenu u mojim hlačama i šapnula mi da će to riješiti kad se vratimo. I u tome razmišljanju osjetio sam da mi se kurac diže i da je tvrd kao kamen, a bilo ga je u dignutom stanju više od dvadeset centimetara i trebali je imati dugačke prste da ga se obuhvati. Dvije godine nakon vjenčanja dogodilo se nešto što je promjenilo moje mišljenje i odnos prema ženskom dijelu ženine obitelji. Topla voda me okrijepila i osvježila, saprala i umor i prljavštinu sa mene. Dok se presvlači ili tušira, znao sam proviriti kroz ključaonicu. Upitale su da li je slobodno, pa kad sam rekao da je, zavalile su se kraj mene. Na brzinu sam pritisnuo kurac na dole kako bih sakrio svoju erekciju a punica je sjela na rub kreveta stavljajući na krevet pladanj sa dvije kave i kolačom.

Next

Erotske prièe

erotske price punica

Moj kurac je dug 18 cm, ali je jako debeo. Uvlačila je požudno kurac u svoja usta sve dok joj se nije ispraznio tjerajući ju da proguta njegovu spermu. Bila je mlada, vitka, sisata, imala je sve, i nikad se nisam budio ići kod ženinih u posjetu. Tako sam i jednom u seoskoj birtiji čuo priču kako je moja punica ostala udovica. Meni je to i odgovaralo, priprema sa matorku. Crna dugačka gusta kosa i kao biser bijeli zubi, široka osmjeha krasili su njeno lice. Tako da ćemo se ja i punica moći jebati svaki dan do iznemoglosti.

Next

Moja slatka punica

erotske price punica

Bradavice na njenim sisurinama već su bile tvrde i uzdignute. Upoznali smo se i vidio sam joj neku iskru u oèima dok me promatrala, pa smo malo razgovarali o poslu, tj što sam do sada nauèio, te mi je rekla da æe mi ona biti mentorica dok se ne maknem sa mjesta pomoænog kuhara. Potom me upitala, da li mi smeta da ona legne na nerasklopljeni dio ugaone garniture. Ništa nije govorila sve dok nisam kleknuo među njene noge i glavu svoga kolca naslonio na ulaz u njenu pizdu. Promatrala me je dok sam ležao pored nje, rukom prelazila preko moga tijela, i onda iznenada spustila svoje usne na moje, odmah sam joj uvalio jezik duboko u njena usta sve do krajnika. Ujutro sam čuo punicu i Dragana kako se opraštaju jer je on odlazio.

Next

Vrela pičkurina moje tašte

erotske price punica

Ponovo sam vidio svoju punicu sinoć naguženu na krevetu. Izašla je obučena u majicu, kroz koje su stršale nedovoljno obrisane bradavice, kao da su pripadale nekoj četrdesetogodišnjoj ženi, a ne ženi od 58 godina. Sjedili smo i pijuckali kavu, te polako sa opæih tema prešli na one privatne i uskoro sam saznao da je solo veæ par mjeseci, a i ono malo frajera koje može naæi su na inteligenciji klinaca u vrtiæu. Taj njegov potez punica je objašnjavala alkoholizmom, ali selo je pričalo drugačije. Često sam drkao na svoju punicu, zamišljao sam je dok vodim ljubav sa ženom.

Next

Vrela pičkurina moje tašte

erotske price punica

Kad sam se ženio mnogi svatovi gledali su u moju punicu. Nekoliko puta sam je vidio golu ili polugolu, neprimjetno naravno. I komšiluk bi stalno pričao o tome. Primjetio sam su vrata od kupaonice poluotvorena i riješio da bacim pogled unutra. Ali bojao sam se kako bi se moj eventualni flert odrazio na moj i njen odnos sa suprugom. Očito se nisu puno obazirali na mogućnost da i ja čujem njihove riječi.

Next

Vrela pičkurina moje tašte

erotske price punica

Ona je za svadbu obukla neku haljinu malo iznad koljena i carape boje koze. Sa druge strane moja punica iako več dobrano prešla pedesetu bila je još zgodna žena. Bila je crnka, visoka skoro kao i ja, bujnih grudi i isto takve stražnjice, te malog trbušèiæa. Kad je punica izašla svukao sam se i legao, i naravno potrudio da me san ne savlada. Izašla je u spavaćici nešto malo iznad koljena. Razmišljao sam da bi mogao zapoèeti život bez roditelja nakon završetka srednje škole,pa sam zapoèeo sam svoj biznis i bacio se na rad da bi mogao kupiti vlastiti stan ili kuæu. Pička joj je bila toliko vrela i klizava, da su se kad sam ga potpuno izvlačio čuli neugodni zvuci.

Next

Erotske price/Incest price

erotske price punica

Njen pokojni muž bio je 16 godina stariji, vrijedan, ali prijek čovjek. Dok smo pričali prešla je rukom preko mojih bokserica i šapnula da pođem sa njom u sobu na sprat. Gledao sam i nisam mogao vjerovati , sve sami incest do incesta. Pošao sam rukom do bradavica i počeo se igrati sa njima. Vratili smo se, proveo sam koje vrijeme sa ženom u krevetu, ona onako pijana bila je isto napaljena pa mi je popušila kurac i automatski zaspala. Spustio sam ruku u njeno meðunožje, a ona je samo raširila noge, pa sam prstima ušao u njenu picu. Ugasila je svjetlo, i u mraku sam primijetio da je svukla gaćice.

Next

Erotske price/Incest price

erotske price punica

Ali ne bilo koje hlače, negoone od lasteksa, bar dva broja manje tako da su joj se urezale i sprijeda i straga. Ali kasnije su mi žene dosađivale, upravo zbog glavića i debljine mog macana. Bio je vozač, danim ga nije bilo kod kuće. Ponudila me sa kavom dok se moje èudovište nastavilo zabavljati u igraonici sa još dvoje djece koji su bili na cjelodnevnom boravku. Moja punica Rada starija je od mene 12 godina.

Next

Moja sisata punica

erotske price punica

Nakon te noći proveli smo mnogo lijepih i uzbudljivih trenutaka, otkrivajući jedno drugome umijeće vođenja ljubavi. Dan mi je uglavnom prošao u pripremi za sutrašnju berbu jabuka. Obožavala je to, željela je da osjeti moju vrelu spermu u svojim ustima. Obitelj svoje žene upoznao sam dvije godine prije braka, majka udovica i udana sestra starija desetak godina od nje. Uglavnom, nisam uspjevao zadržati neku vezu duže od dva mjeseca, a sad kad su došli praznici bio sam bez cure, te sam se spremao za ljeto na moru u nadi da æu nešto naæi na obali. Ni sam ne znam kako, ali ubrzo sam bio uvuèen u sredinu podija i izvijao se sa još par prekrasnih cura.

Next