Erotske price sa matorkama. Tetka Mira 2019-07-20

Erotske price sa matorkama Rating: 9,2/10 456 reviews

Matorka

erotske price sa matorkama

Nekako sam se susdrzao i napravio facu kao da mi je zao sto tata nece jos doci. Posle nekoga vremena dok sam gledao televizor prisla mi je i gurnula jezik u usta da sam ostao bez daha. Tu sam se malo nasmijao, ona me pogleda , - oprosti rece, i zacudjeno me pogleda, - ma nista, rekoh joj zasto sam se nasmijao, sto je ona prihvatila sa odobravanjem, - pa ipak sam ja starija, ne bi valjalo da dodjem u uskim hlacicama, i samo u gornjem dijelu kupaceg, rece. Polako sam poceo hvatati ritam nabijanja i stavih ga do pola, stvarno je bila uska, sto me stvarno iznenadilo. Na momente je oblizivala usne I ispuštala uzdahe posle svakog naprezanja da izbaci sve iz sebe.

Next

~ Erotske price ~ :: awsmichigan.org

erotske price sa matorkama

Polakoh se pridignuh i sjedoh do nje, vise polulezeci naslonivsi se na ruku, dok sam drugom prolazio preko njenih grudi i pice koja je jos ispustale svoje sokove. Rekli su da su njih dvoje otisli na ekskurziju. Rukom dodjoh do njenih ledja i odveza joj gornji dio kupaceg kostima. Nisu puno sličile jedna drugoj. Tako je vešto mešala guzovima, da sam ga morao malo malo vaditi iz sada vrele i vlažne pičke kako ne bih svršio pre vremena. Posle mi je dala da joj drkam pickicu, ali nista dalje.

Next

~ Erotske price ~ :: awsmichigan.org

erotske price sa matorkama

Oni su živeli u drugom delu Beograda, ali su svakog jutra dovodili najmlađeg unuka na čuvanje. Ja ga jos malo ovlazih i polako joj stavih glavic, a u njoj je gorila vatra, iznutra je bila vruca kao ni jedna zenska do sada sa kojom sam spavao. Primila me za glavu i pocela je stenjati, - ah, to , to, ote joj se. Volela bih da me pozove muskarac koji isto voli cipkast seksi donji ves. Par dana prije mog godisnjeg u stan ispod naseg, doselila se gospodja od svojih 59-60 godina.

Next

~ Erotske price ~ :: awsmichigan.org

erotske price sa matorkama

Potom smo krenuli u uzbudljivu prespisku i uskoro smo dogovorili viđanje uz kafu. Reče mi da je sa našim avanturama upoznata samo komšinica Ceca, udovica sa trećeg sprata, koja je izrazila želju da napravimo i triling. Tada sam saznao da je udovica i sve ostalo kako se preselila u nase susjedstvo. Uradio sam kako mi je rekla. Pitao sam je da li bi mi ga sada popusila.

Next

Seks sa matorkom

erotske price sa matorkama

Bila je pohotna i gladna dobre kurčine. Sin i snaha kupili joj stan, a ona je ostala udovica od svoje neke 38 godine. Rekla mi je da prvo polizem picku jednoj pa drugoj komsinici. Rijetki su to petki kada bi se makar i prehladio, no taj put me je viroza srusila u krevet. Primetio sam da su joj creva krčala I da je verovatno kafa učinila svoje.

Next

Erotske price/Incest price

erotske price sa matorkama

Ja se polako pridigoh i kleknu pored nje, tako da joj je kurac bio u visini glave. Svrsio sam u njoj i ona je otisla na spavanje, a i ja sam takodje ubrzo zaspao jer sam bio izmoren. Pocela je cuclati vrh glavica da pokupi i zadnju kap sperme. Skinula se gola i pocela polako da razradjuje picu prstima, a kasnije je ludacki pocela da gura vibrator u picku. Ona se polako pridize i stavi glavu na moje noge.

Next

Seks sa matorkom

erotske price sa matorkama

Sutradan dok je kuvala rucak dosao sam joj iza ledja podigao suknju skinuo gacice i poceo da je jebem. Kurac mi je pulsiaro, ali još uvek nisam želeo da ga zabodem u matorku. Rekao sam da bih rado to uradio. Do tog dana je nisam viđao u firmi. Otisao sam i izvinio joj se sto sam tako iznenada uleteo. Sutra ujutru sreli smo se na hodniku hotela i započeo sam neku priču oko njenog izlaganja poljoprivrednih pomagala, u čemu sam bio strogi laik ali sam htio samo da započnem razgovor.

Next

Matorka

erotske price sa matorkama

Mama je samo pogledala u mene i rekla da je to iznenadjenje o kojem mi je ona govorila. Dok su ostale koleginice uživale u osmomartovskoj proslavi, u kancelariju je lagano ušetala gospođa od 60 godina, sa poprilično kratkom suknjom za nekog tih godina, i fenomenalnim nogama koje su sevale ispod nje. Kada smo se vratili kuci otisli smo momentalno na spavanje jer smo bili veoma umorni. Ona je pocela da pisa po meni. Skinuo sam joj kućnu haljinu, zatim brushalter I gaćice. Osetio sam zadah žene koja je na silaznoj putanji I poželeo da joj posisam svu pljuvačku koja se lučila. U tom trenu osjetih kako mi mlaz sperme puni njenu utrobu, a ona me cijelo vrijeme gledajuci poce glasno glasano svrsavati.

Next

Tetka Mira

erotske price sa matorkama

Rekla mi je da cemo sutara ici u Novi Sad kod tetke. Krenuo sam odmah u napad, ne želeći da gubim dragoceno vreme. Legao sam i upitao je sta namerava sad da radi. Od kasnih adolescentskih dana počeo sam strastveno da razmišljam o načinu vođenja ljubavi i seksualnog iskustva sa starijim damama. U firmi, u kojoj radim, žene su me baš zbog tog mog ponašanja i ophođenja prema njima mnogo volele. Njih dve su lucile tako puno telesnih sokova da su mi usta bila puna tecnosti iz njihovih picki.

Next

Erotske priče: Sa matorkom na barci

erotske price sa matorkama

Rekla je da je jos rano za to i da idemo malo po malo. Imala je u sebi nešto što je nekoliko puta u prolazu raspalilo moju maštu. Njih dvadesetak je veselo čavrljalo uživajući u svom danu. Kada smo stigli pozdravio sam se sa tetkom i tecom i upitao gde su mi brat i sestra. Krenuo sam ih lagano mesiti, ljubeći i grickajući njene već poprilično napupele bradavice. Prineo sam vibrator na ulaz njene pickice i poceo polako da ga guram. Popeh se na provu, i prinesoh joj kurac ustima, - ajde lizite ga, a ona ga uze ljubiti i lizati, uze ga i krenu da ga stavi u usta, - a ne , rekoh, samo lizite, a ona me cijelo vrijeme gledala u oci i pocela ga je lizati od korjena do glavica.

Next