Erotske price sa psima. Jebanje sa zivotinjama: Erotska priča Konj jebanje 2019-07-20

Erotske price sa psima Rating: 8,4/10 1513 reviews

Seks sa psom EROTSKA PRICA

erotske price sa psima

Usne su mi se osusile dok sam promatrala njegov kurac tako predivno krut I ljubicast…ubojit. Odmah sam joj se bacila u zagrljaj, nastojeći je uvjeriti kako stvari ipak ne stoje toliko loše koliko je mogla pomisliti nakon mog poziva. Zagrlila sam ga oko ramena i privukla na sebe. Kako bi se osecala da je bila u sitaciji kao ja na sta je ona neocekivako odgovorila da ako zelim moze se I ona svuci da je vidim golu pa da budemo kvit. Uhvatila sam ga za futrolu i on je odmah poceo u prazno da zamahuje u mojoj ruci osetila sam vreo slipav vise lepljiv kurcic kako klizi kroz moju ruku.

Next

ISTINITE PRIČE Kad smo ušli u stan, nije se nimalo dvoumio. Krenuo je prema kupaonici, kao da je ovdje već živio...

erotske price sa psima

Stigavsi do reke skinuo sam sve krpice sa sebe obzirom da nije bilo nikoga u blizini i uleteo u hladnu vodu. Igor je poceo da me jebe jos brze a kurac mu se udvostrucio. Nije mi smetalo sto je takva bas nasuprot to me je palilo, da je drugacije mozda bih se zaljubio u svoju strinu…. Izvadila ga je iz usta i pocela da mi sisa jaja, osecaj je bio bozanstven. Uvijek je nakon dobrog sexa mogao da mi uvuce 4 prsta, ali nikad mi saka nije mogla proci. Sada vise nisam imao komentara navuka sam majcu I krenuo put njive.

Next

Jebanje Sa Zivotinjama Besplatno Gledanje

erotske price sa psima

Stigavsi popodne autobusom morao sam da ispesacim pola sata do kuce. Sama pomisao na to me je toliko palila da sam mislio da ce mi kurac eksplodirati. Uzela sam sa sobom Saru i vratila se ocu. Drugi dan, Ines se igrala s djecom u pijesku, a Medo je došao k meni. Bila je prelepa, obla zategnuta guza istaknuta uskim strukom malo nelogicno za zenu u njenim godinama.

Next

Jebanje Sa Zivotinjama Besplatno Gledanje

erotske price sa psima

Nikada nisam ni pomisljala da imam takav odnos sa psom ali ne znam ni ja zasto ovo mi je prijalo. Odmakla se korak nazad i upitala sta to radim. Vratio sam se u sobu ne gledajuci u pravcu Milicine guze kako bih se smirio i napokon ponovo zaspao. Na kraju je ipak uz mnogo truda, taj veliki glavic bio u meni. To me je osvestilo malo ali me je nadolazeca strast nadjacala.

Next

Jebanje sa zivotinjama: Erotska priča Konj jebanje

erotske price sa psima

Drkao sam kao pomahnitao i svrsio na prag od vrata. Iznenađeno se trznuo i progutao slinu. Zato i jesi ovako vruć i uznemiren. Prisao sam vratima striceve spavace sobe kako bih oslusnuo sta se tamo desava sada vec maksimalno napaljen. Okrenuo se prema toaletnom stolicu. Skupa se kupamo, pušim mu pod tušem, drkam u prolazu, kara me na kuhinjskom stolu, prči naguženu na kauču.

Next

Krišom na poljoprivrednom kombinatu

erotske price sa psima

Od tog dana, voljela sam da naljutim Igora jer bi me jebanje s njim I obavezno solovanje nakon moje tvrdoglavosti obespamecivalo. Kada sam bila mala, puno me puta vidio golu. Kad mi je ta misao konacno preradjena u mozgu, pocela sam da svrsavam. Picka mi je pulsirala, ja sam se tresla kao u transu pred tim prizorom. Odgajali su me na način da je to nešto što radiš zbog muža, samo zažmiri, opusti se i moli Boga da ne boli previše. Kad vise nije mogao da mu se digne, nabio bi mi dildo za naduvavanje I nabijao ga sa obe ruke da pojaca udar.

Next

Ispovesti

erotske price sa psima

Rekla sam joj kako se tati sigurno ne bi svidjelo gledati nas tužne, nesretne i uplakane. Kada sam stigao vec su uveliko poceli sa kopanjem kukuruza. Punio ju je bez milosti meseci ogromne sisetine. Znaš kako je, nepoznati pas lutalica… Osim toga, tako je velik. Opet se zaglavio u meni mlatarao nogama viseci na mojoj guzi pokusavajuci da ga iscupa.

Next

Jebanje Sa Zivotinjama Besplatno Gledanje

erotske price sa psima

Zatvorila sam oci kao u transu i uzivala lizuci Igorovu batinu koja nije imala priliku ni da se spusti jer sam ju pocela stimulisati usnama, jezikom i zubima cim mi ga je izvadio. Pročitala sam u crnoj kronici da se radilo o utjecajnom čovjeku, s puno poznanstava… Nadam se da su mu barem oduzeli vozačku. Svi su u njivi na kopanju a ja sam dosla da nahranim stoku. Bio je sav prosaran debelim zilama. Rekla je sestrama da mi razmeste krevet kod njih u sobi i da se spremimo za spavanje jer sutra ima dosta posla. Zar hoces da jebes strinu, sta ce stric da ti kaze… vise nisam nista slusao nego sam kao manijak navalio privlaceci je uz sebe. Bila sam sokirana njegovom prljavom mastom, ali kako je vrijeme prolazilo, sve smo cesce pricali o tome, on se palio do ludila i poslije takvih prica, tucao me milion puta ljepse i duze nego bez te stimulacije.

Next

Krišom na poljoprivrednom kombinatu

erotske price sa psima

Ispričaću vam priču kako sam gledala kako konj jebe i kako sam bila prvenstveno odlučna da i ja ispunim tu svoju možda pomalo čudnu želju da se pojebem sa konjem i da osjetim konjski kurac u meni. Kurac mi je ispao iz usta, progledala sam i pokusala da se pomjerim, da se skinem sa tog kurca, ali su me ruke na mojim kukovima jos jace navlacile na njega. Ostavila je odkljucana vrata verovatno ocekujuci da joj se pridruzim, tek sada sam doziveo potpun sok videvsi da je nabila skoro ceo lak za kosu u obrijanu picketinu koja se razvukla do pucanja. Strina je stajala gola okrenuta ledjima ka meni cesljala svoju mokru kosu. Rekoh dobar dani i pridjoh da se pozdravim. Povukao je ruku i oblizao svoje prste, zatim ustao, zagrlio me i podigao. Nisam mogao nikako da se skoncentrisem na film koji sam poceo da gledam.

Next