Erotske price sa sela. Crveni Čuperak 2019-07-20

Erotske price sa sela Rating: 5,4/10 1 reviews

Erotske Price v2: Avantura na selu I deo

erotske price sa sela

Imala sam jako male grudi pre nekoliko godina, ali sam ugradila silikone. Osetila sam tada nečije ruke na svojim leđima. Zašto sam odlučila tada da se pokažem pred njima — ni dan danas mi nije jasno. To je uglavnom njen posao pa sam mislio ako bi želela da je zameniš samo večeras? Skuvao sam kafu i seo za sto cekajuci strinu da mi se pridruzi. Pitao je za sina, a ja sam rekla da nije kod kuće, ali da slobodno uđe. Jest da i nije bila starija od mene imala je 40 godina ali nema veze picka je picka.

Next

Kod Strike I Strine Na Selu

erotske price sa sela

Zbog loseg vremena ne moze se nista danas raditi a da ja i strina ostajemo kuci. Probaćeš moj kajmak i sir da vidiš kako strina ima zlatne ruke. Strina je otisla kuci da spremi rucak a meni pade na pamet da odem do obliznje reke da se malo rashladim. Želim da budem sa vama. Strina je tada lagano prišla i rukama počela da namešta nerasta. Jebao sam je pola sata sigurno nije nista govorila tada sam osetio da cu svrsiti kao nikad do tad. Rekla sam mu da me obriše.

Next

SA SINOM NA SELU

erotske price sa sela

Znao je da će i sam uskoro da svrši. Izvadih kurac pred njom i po? Nakon što sam skinula trenerku i gaćice, prišla sam mu, uzela njegovu ruku i stavila je na pičku. Strina i ja smo otvorile usta pred njim i počeo je da svršava i prska malo u moja a malo u njena. On je dobar čovek, ma duša od čoveka… ali, on voli da se ja njemu potpuno posvetim a on da uživa. Zadrhtala sam na njihov nežan poljubac. Jedina dobra stavar je sto sam imao dobar prizor ispred seme dve lepe guze, Strininu i Slavicinu na sestre nisam obracao paznju. Zar hoces da jebes strinu, sta ce stric da ti kaze… vise nisam nista slusao nego sam kao manijak navalio privlaceci je uz sebe.

Next

Doživljaj sa sela (istinita prica) :: awsmichigan.org

erotske price sa sela

Ja sam posle rucka isao u sobu i drkao kao lud gledajuci pornice. Seks sa crnkinjom bi nazad mogao da postane stvarnost, pomislih. Ruka mi je klizila preko njene glatke kože, kao da je želela da zapamti svaki detalj. Izvadio sam ga i po? Nikad ga nisam zagledala nije bio neki rasni ker bio je neki obicni mesanac ni velik ni malen srednje velicine. Mi treba tebi da se izvinimo sunce naše. Posto smo ziveli na selu,imali smo veliko dvoriste.

Next

SA SINOM NA SELU

erotske price sa sela

Pomazila sam je nežno i odmah zadrhtala. Razmaknula je prste i kurac miu je sve više oticao i punio se krvlju. Nisam mogla da verujem kad sam videla. Nastavio sam da jebem i dalje nije mi padao. Koliko god bila umorna te velike strinine sise, njeno lickanje strikine sperme kao i njegova prelepa izbočina… sve to me je činilo budnom i pomalo napaljenom.

Next

Doživljaj sa sela (istinita prica) :: awsmichigan.org

erotske price sa sela

Slucajno sam pogledao na terasu i video ujnu kako me krisom gleda, nastavio sam da drkam. Nije bilo ni malo ni veliko. Razbijali smo je dok nas je gledala i svršavala praktično bez prestanka. Bilo je zaista prijatno i želio sam da ostanem duže. Želela je snažnu duboku prcačinu jednu za drugom, barem dok njena požuda ne bude zadovoljena. Ajde, pokrij tog tvog dlakavka ovim peškirom. Nije se vise odupirala samo je jecala stavivsi mi glavu na rame.

Next

Ujna Milijana

erotske price sa sela

U jednom trenutku nije mogla odoleti Mirku i uradila bi bilo koju perverznu stvar koju je zatražio od nje. Gutala sam deo po deo strikine moćne sperme i musava mu se smejala. Gledao je kako sokovi iz njene pičke sure niz njena bedra. Uspori grom te spalio, vidiš da dete viče! Ogrni se brzo i idemo u stalu. Ne znam te gradske izraze. Želim to… jebeno sam mokra na samu pomisao da će za par trenutaka biti u mojim ustima. Budi moja nazimica, želim te ženče, baš si mi nešto seksi večeras.

Next

Doživljaj sa sela (istinita prica) :: awsmichigan.org

erotske price sa sela

Sise su joj bile male bez utega slobodno se njisuci. Kada sam naposletku vidio sve tri devojke na jednom drvetu sa mojim stvarima kod sebe. Kako bi se osecala da je bila u sitaciji kao ja na sta je ona neocekivako odgovorila da ako zelim moze se I ona svuci da je vidim golu pa da budemo kvit. Njezin stav se u potpunosti promenio. Kukovi su joj previše široki,guz rasto? Jebavao sam je sve ja? Nerjetko su dolazili kod nas jer smo bili relativno blizo. Osetio sam da se moj mucenik ponovo digao i da moram da ga izdrkam. Rešavali su sve papire za razvod.

Next

Kod Strike I Strine Na Selu

erotske price sa sela

Rijetki su to petki kada bi se makar i prehladio, no taj put me je viroza srusila u krevet. Bože, toliko sam imala malo šminke na sebi da nisam mogla da verujem. Imala je uzak struk i to ga je jos vise isticalo. Stavio sam ga na ulaz anusnog otvora i veoma tesko prodirao unutra. Jednog dana sam dosao kuci,i stara m je rekla jednu vijest od koje sam poludio,rekla mi je da moram ici na selo kod dede i bake da im pomognem sa kupljenem sena,i da makar ostanem desetak dana,posto su oni stari pa nemogu sve sami,odma sam pomislio u sebi da tek tamo necu nista pojebati,u tom selu ima 100 stanovnika od i to sve sami seljaci picke ni za lijeka,nema interneta,kablovske samo jebeni Tv sa deset kanala,i citav dan kupljenje sena a navece nema ni gdje izaci jer nema omladine u selu.

Next