Erotske priče 650. EROTSKE PRIČE 2019-07-19

Erotske priče 650 Rating: 4,6/10 1562 reviews

erotske priče

erotske priče 650

Dok sam se umivala, osetila sam prisustvo iza sebe, podigla sam glavu dok su mi ledene kapljice vode klizile niz vrat, nastavljajući putanju ka sisama… Iza mene je stajao dever. Nisam htela to da gledam jer sam se plasila da ce mi ogaditi ideju sisanja Stefanove debele kare. Sama … Najmlađi sam ekspert za holandsku školu slikarstva. Prelepa preplanula brinetica sa vitkim telom. . Milena se od tada par puta lizala sa Masom, cak sam jednom bila i prisutna. Nabijao sam ju na sebe, udarao sam do daske, gurao ga do jaja, jecanje, uzdisanje, cvičanje miješalo se s onim karakterističnim zvukom udaranja naših golih oznojenih tijela.

Next

EROTSKE PRIČE

erotske priče 650

Kaze da ju tuca u guzu redovno i da vise voli da ju tuca u guzu nego u vaginu. Ljubili smo se i istovremeno je spustila ruku na moje međunožje. Stefan je par nedelja kasnije raskinuo sa Teodorom jer je nasao snimak kako ona pusi svom gazdi u butiku. Kako to mislite, pitala me. Masa je moja drugarica iz srednje skole. Ugasila sam cigaru i krenula da potrazim Milenu. Nadala sam se da su ovima puna usta klitorisa pa da nece biti buke iz sobe, prevarila sam se.

Next

erotske priče

erotske priče 650

Bio je totalna suprotnost mom mužu. Misleci da se sali,prisao sam joj od pozadi,ona ga je sama uzela i polako se nastimavala,uzelo je malo vremena,osjetila se ta njena zelja ali i bol kad je usao u guzu,sklonila je svoju ruku i pomalo se sama na njega nabijaja,jako je jaukala ali nije ga vadila van a ja sam samo gledao kao da sanjam. Jao bebo lutko,nasla sam si tipku. Deo prvi: Sestra Milena Zdravo, zovem se Tamara i imam 17 godina '96. Prvih par minuta me je gledala pravo u oci da vidi moju reakciju koju ja namerno nisam htela da imam ali joj je onda kosa pala preko glave pa je prebacila fokus na samo pusenje. Ukoliko tvoja erotska priča bude objavljena dodijeliti ćemo ti bonus kredite.

Next

Žena sa psom

erotske priče 650

Usla sam u kupatilo i naslonila sam se na vrata, brzo sam prstom ugurala malo sperme u usta da probam ukus. Muškarci se plaše uspešne i lepe žene. Hormoni su mi poletjeli u glavu, oslobođeni kurac iz hlača pokazao se u svom svojem sjaju na svjetlu dana. Poljubio sam ju pijan a teta beba je odusevljeno to gledala. Velika kolekcija osobnih erotskih priča i ispovijesti. Sta je bilo,bas je smijesno to sto sam rekao,jel? Gledao sam ga sa ponosom jer je jedino on sto je trenutno vrijedjelo u ovoj kuci.

Next

erotske priče

erotske priče 650

Raskopčao sam joj bluzu, grudnjak se raskapčao s prednje strane i njene bijele, velike grudi s tamnim, čvrtsim bradavicama i velikim kolobarima razlile su se u prostor i nisam mogao odoliti i ne zariti glavu između njih, grickao sam joj bradavice, malo jednu, malo drugu istovremeno sam joj svukao tajce, a zatim i gaćice i gurnuo je na trosjed. Ona je cucala pored kreveta, rasirenih nogu, i bukvalno gutala svaki santimetar kurca koji je pri svakom izlasku iz usta balavio po njenoj bradi, bilo mi je muka ali nisam mogla da skrenem pogled. Nisam se obazirao na bol u koljenima, jedino je bio važan moj kurac u njenoj pički, naša mokra, zagrijana, kurcem i pičkom u jedno povezana tijela u spontanoj životinjskoj strasti. Daj mi ga stavi ali polako. Kako je ona krenula da stenje moja maca se vlazila sve vise. Ahhhhhh,jebi me polako,jebi me ahhhhhhhh.

Next

Erotske Priče na awsmichigan.org

erotske priče 650

U dvorištu sam ostavio bicikl i ušli smo u kuću. Milena se natrcila jos jace pa sam tacno mogla da vidim kako joj kita ulazi u dupe. Ušla sam u poluprazan bus. Nemam pojma što mi je bilo, uglavnom rekao sam da mi se sviđa ono u što gledam i da sam htio još malo uživati u pogledu. U prvom trenutku očito nije shvatila poruku, ali joj je onda sinulo i zacrvenila se. Otisla sam da se opet istusiram. Ok teta,sutra te vodim imam jednog prijatelja za tebe.

Next

EROTSKE PRIČE

erotske priče 650

Lik kome sam pusila je krenuo da mi svrsava u usta. Bilo mi ga je zao a i nje,mene ne,jer ja sam sa svojom glupom pricom oko vibratora pokvario sve. Legla je na krevet a ja sam gledao u njenu guzu nisam mogao da vjerujem da sam nekog jebao u guzu i to jos nju. Nikada vise nisam videla tog lika, mislim da je bio iz nekog drugog grada, ali sam zato od tada videla uzivo moju sestru sa jos barem pedeset muskaraca a na njenim slikama ih ima i vise. Redovno trčim, pratim modne trendove. Posle raskida sa Masom o Luki nisam mnogo cula.

Next

EROTSKE PRIČE

erotske priče 650

U medjuvremenu se potucala i sa Masinim bratom i caletom ali to nisam videla pa ne mogu da kazem kako je bilo. Sve vise i vise je jaukala,sve jace,sve dok nisam svrsio u njenu guzu. Milena je krenula da vristi od svrsavanja nasta je lik kome je pusila krenuo da prska spermu po njenom licu. Besno sam mesala i osecala kako mi se sperma sliva i iz ribice jer je lik ispod mene isto svrsio. Izasla sam iz sobe, noseci peskir, kao idem da se tusiram.

Next