Erotske priče bludnice. Erotske price :: Sex ~ Erotika ~ Lepotice 2019-07-19

Erotske priče bludnice Rating: 8,1/10 817 reviews

EROTSKE PRIČE

erotske priče bludnice

Tko bi rekao da če mi se to desiti heh. Namjestila se tako da je legla okrenuta prema dolje uzela ga je ponovno i počela pušiti, jednu je nogu digla i počela se dirati po maci. Problem je u tome što ne mogu misliti o ničemu osim o njemu. Posted on Imam 50 godina i radim kao redovni profesor na jednom našem medicinskom fakultetu. Što ja točno želim u cijelom priči ne znam ni sama. Masirala sam ga par puta i kako je vrijeme odmicalo, priznao mi je da je zaljubljen u mene.

Next

Erotske price :: Sex ~ Erotika ~ Lepotice

erotske priče bludnice

To je valjda tako, normalno… ne znam. To je nesto sto se pamti celog zivota. Pozalio sam joj se da mi se od silnih torbi i kofera ukocio vrat i ramena i ona, po prvi put predlozi ono sto sam ja mislim, da me izmasira. Tako je ostalo još par mjeseci. Tako je slatka rekao sam joj, i nastavio da ližem.

Next

Erotske price :: Sex ~ Erotika ~ Lepotice

erotske priče bludnice

Cijela ekipa, nas sedmero, koja se znala od malih nogu, sa jednom barkom smo obilazili lokalne uvale i išli na kupanja, a sa sobom smo nosili uvijek dosta logistike, tj hrane i pića, sa naglaskom na ovom drugom. . Pocetku sam mislio da ću joj morati čistiti auto ili raku nesta ali auto joj je bio jako čist. Ponekad se sretnemo u kantini, pitaš me ako je sve ok, a ja, nakon 3 godine još nisam naučio odgovoriti normalno nego se glupavo nasmijati… Vraćam se iz teretane kod Arene. Moja Sestra Ivana Ni sam neznam kada je sve pocelo. Stvarno čudan osjećaj, znala sam da će on biti tamo i istovremeno sam zbog toga i htjela doći, ali i ostati kod kuće.

Next

Erotske price :: Sex ~ Erotika ~ Lepotice

erotske priče bludnice

Obožavala je more i sve vezano uz more, a kad smo u razgovoru došli do teme, neočekivano me upitala: — Da li si ikad vodio ljubav u moru? Tako smo se nas dvoje tjednima vozili kući baš svakog dana. Izgledalo je kao da smo se našli tek na kavi. Jedno prijepodne sam se dogovorila za večernju kavu s možda i najboljom prijateljicom. Taman ispred mene je hodali jedna onako žena srednjih godina ali je izgledala tako seksi da bi je mogao jebati na sred trgovine i nebi mi bilo žao. Malo sam stao jer sam morao vidjeti te sise kad bude isprobavam grudnjak.

Next

EROTSKE PRIČE

erotske priče bludnice

Razgovor nam je sasvim drukčiji od svega što sam navikao. A onda je mom ocu zazvonio telefon. Našo sam ono što mi treba i uputio se prema djelu da probam veličinu. Dok nas ne bi potjerali škicali bi Njemice i Mađarice, te Slovenke, a zgražali se nad nekim penzićima koji bi se goli sunčali i šetali okolo. Nikad nije tako dobro izgledala, zapravo, ne sjećam se da mi je itko ikad tako dobro izgledao!!! Na ono što nisam mislio da me može zapravo vidjeti preko ogledala i to je upravo što se desilo. Imala je dobar smisao za humor i zvonki smijeh, a nekako mi se svidjela odmah kako smo se upoznali. Želiš me zagrlit i prigrlit k sebi, ali ruke su ti zavezane pa ne možeš.

Next

Erotske price :: Sex ~ Erotika ~ Lepotice

erotske priče bludnice

Zavukog ruku ispod te fine cipke i osetih dlacice na vrhu njene vlazne pickice. Onda se spusti jos nize i poce da mi lize jaja ne spustajuci ruku sa mog nabreklog kurca. Taj slatki bol i neosetih i ja poceh da svrsavam u njoj puneci je spermom kao lud, dok mi je sve vreme odzvanjalo u usima da jebem svoju slatku, zgodnu sestricu. Što trebam napraviti da mi bude bolje? Stari ga je slupao u sudaru. Bilo je oko 13 sati. Skidam ti povez s očiju i čekam reakciju.

Next

EROTSKE PRIČE

erotske priče bludnice

Na moje oduševljenje, pristao je i rekao da mu sve zvuči super. A ja sav ponosan dok to slusam. Sjela je do mene na krevet i opet me poljubila. Dok je držala kurac u ruci još jedna kap sperme je kliznula…pogledala je i vrhom jezika pokupila i tu zadnju kap iz mojih jaja. Tako je prošlo dosta vremena, tko god se bavio ovim poslom zna da se za privatni život baš i nema previše vremena i ja sam bila ok s tim. Osjetio sam da svršava… Nadvio sam se nad nju, a njena dva pokreta rukom bila su dovoljna da svršim. Već sam spomenula alkohol s kojim je sve počelo, a koji je potaknuo prvo psihičko pa nakon njega i fizičko zlostavljanje.

Next

Erotske price :: Sex ~ Erotika ~ Lepotice

erotske priče bludnice

Prijateljica me pozvala na domjenak za osoblje koji je organizirao njen hotel. I prije nego sam stigao pitati kako zna za to mjesto, preduhitrila me. Povremeno samo grčiš nogoe, kao da ti je zima, i kad se naježiš. Privukla se na mene dok je oko nas plutala moja sperma koju sam ispalio poput torpeda u vodu. Nakon šest godina smo dobili drugu curicu. Radimo zajedno, između ostalog, preko tebe sam i počeo raditi u istoj kompaniji.

Next

EROTSKE PRIČE

erotske priče bludnice

Jedan od najmlađih glavnih chefova za koje sam ikad čula, stažiranja po vrhunskim restoranima diljem svijeta, poslodavci mu praktički bacaju novce pod noge. Ostatak njenog boravka ovdje se nismo razdvajali, a jebali smo se čim bi nam se ukazala prilika. Uvijala je svoje telo oko mene sa takvim zarom koji je u meni rasplamsao ogromnu vatru i pretio da me potpuno sagori. Usli smo u stan bio je ukljucen tV moji matorci cu gledali neki film a deca su spavala malosmo popricali sa njima a onda sam ja otisao gore u stan sa mojim caletom on je otisao u svoju a ja u moju sobu ubrzo zatim cuo sam otvaranje I zatvaranje vrata o d stana to je bila moja keva koja je upravo dosla za nama od Ane,otisla je I ona na spavanje. Zavukao sam joj ruke ispod male majicice i stiskao njene cvrste grudi i nabrekle bradavice.

Next