Erotske priče konj. Erotske Price v2: MOJA SNAJKA 2019-07-19

Erotske priče konj Rating: 5,2/10 1448 reviews

Jebanje sa zivotinjama: Erotska priča Konj jebanje

erotske priče konj

Dodirnuo sam je ovlaš prstima, a onda kažiprstom malo ušao u nju. Nije bilo ni malo ni veliko. To ih je dodatno napalilo, svršavali su oboje istovremeno. Zapalio je cigaretu, a Radana je netremice gledala kako uzimam moju Martinu otpozadi. Sjurio je u mene sve što mu je bilo u jajima.

Next

Kako sam počela…

erotske priče konj

Pretpostavljam da je imao istu ideju kao i ja. Topli mlazovi sperme klizili su mi niz glro i iako nisam želelja gutati, niz ždrijelo mi se slivala bijela sluzava tečnost koja me je I napravila. Dok smo isli ja nisam ni sa kim pricao praveci se da mi se spava a moje sestre su me podsmesljivo gledale i verovatno komentarisale sinocnju situaciju. Na sebi je imala prozirnu spavaćicu, gaćice su se jasno nazirale, ali i prelijepe sise sa velikim krugovima i bradavicama kao dva lješnika. Nakon ovog su se mama I Don ponovo počeli igrati a ja sam otišla u kuću umorna od trljanja svoje mačkice. Ali to je bilo gore resenje jer bih te onda najebao. Teta je čučnula iznad njega i zadigla suknju.

Next

Goriline guglarije

erotske priče konj

Promumljao sam nemoj Merima, pijan sam. Na pamet mi pada danasnji prizor i uputih se ka stali da vidim sta radi moja pohotna strina. Ja sam u tom trenutku svrsio i pobegao u kucu da me neko ne bi primetio. Milica je primetila moju nelagodnost samo se nasmesila spustajuci posluzavnik pokraj mene ustala i izasla iz sobe. Je li bilo moguće da je teta probala sve što se moglo naći na farmi? Počela je uvlačiti konjski kurac u svoju macu, gurajući tijelo tako da što više može ući. Počeli smo žestoko da se jebemo, Martina me je jahala, nabijala se žestoko udarajući me guzom po jajima. Osjetila sam vreo jezik na mojoj mačkici kako palaca I trudi se da me uzbudi.

Next

erotske priče

erotske priče konj

Kako je bilo jako vruće, spavala sam samo u gaćicama. Uzbuđivala me je njegova proćelava glava između mojih nogu I njegove topple usne koje su divljale po mojoj pičkici. Krenu sam jos korak napred i video neverovatan prizor. Vrisnula sam kad mu je glava ušla unutra. San mi nije htio na oči, stalno sam razmišljao o Martininom elektronskom dnevniku. Izvadio sam kurac nakon toga i onakvog mokra ga stavio u njema usta lizla je kao da joj je prvi put sa puno zadovoljstva,,,. Tata se izvija u snu i nešto mumlja.

Next

Erotske Price v2: Kucni prijatelj

erotske priče konj

Tada sam zavirio u apartman i na prvi pogled se zgrozio. Kroz sastavljene trepavice, praveći se da spavam vidio sam siluetu golog mladog ćerkinog tijela. Puna mi je ruka kurca, ne mogu ga obuhvatiti. Pocela sam da mu otkopcavam slic i izvadila njegov kurac koji je vec bio potpuno podignut,krut,debeo,ogroman. Pokušavao ga je ugurati ali nije išao dalje od mog himena.

Next

Erotske Price v2: MOJA SNAJKA

erotske priče konj

Strina je klekla i izbacila guzu ocekujuci da je natrtim, ostadoh priseban i rekoh da hocu da je karam ali da ujedno mora i da pusi konju. Jednog od tih dana, roditelji su sa bakom otišli u posjetu nekom rodjaku koji je upravo dobio dijete. Pretpostavljao sam da stric kara strinu ali je to bilo previse za mene odlucih da se vratim u krevet. Nikad prije nisam ništa slično uradila I oklijevala sam, no teta me je ohrabrivala dok je jahala na Donovoj kurčini, kao iskusna jahačica. Nikad prije nisam ništa slično uradila I oklijevala sam, no teta me je ohrabrivala dok je jahala na Donovoj kurčini, kao iskusna jahačica. Čuo sam joj disanje, a onda osjetio prste na poludignutom kurcu.

Next

Price sa sela

erotske priče konj

Uzeo sam joj sorci i brzo navukao na sebe. Supruga Merima ostala je bez posla upravo zbog nacionalnosti. Nikad prije nisam osjetila kurac u sebi. Blagi povjetarac pravio je dodatnu romantiku. Ona je klonula na pod a ja preko nje ne vadeci joj ga iz bulje.

Next

Jebao me…

erotske priče konj

Uzimam ga u desnu ruku, ljubim u glavić, vrhom jezika dodirujem rupicu, potom milujem jaja. Nije mi bilo jasno šta želi s stolićem dok nisam vidjela da dovoli konja. Stalno je vodila inicijativu, uvijek joj je bilo do maženja, gutala je kurac kao luda. Otkrivam ga, kurac mu je već dignut. Smjestili smo se u samom centru u finom apartmanu, gazda apartmana je bio u stanu blizu nas. Boca je sama ispala napolje ostao sam samo ja u sada vec sirokom anusnom otvoru. Na trenutak se trznula okrenuvsi se primetih da joj je letnja haljinu koja bila otkopcana skoro do struka.

Next

Kako sam počela…

erotske priče konj

Kurac mi je u tim trenutcima dosezao maksimalne razmere i nisam mogao nikako da ga iskontrolisem a takodje ni prikrijem reakciju. Svrsio sam duboko u njenom grlu ne vadeci ga dok mi i poslednja kap sperme nije iscurela. Hteo sam u zemlju da propadnem. Strina je stajala gola okrenuta ledjima ka meni cesljala svoju mokru kosu. Udjoh u kucu spustih torbu i sedoh na stolicu. Martina je došla u moju sobu desetak minuta nakon razgovora sa majkom.

Next

Price sa sela

erotske priče konj

Tada sam se prepustio uzivanju jer vise nije bilo povratka. Pomislio sam da sam najveci manijak i da nesmem tako da posmatram sestru. Svršavala je kao luda dok ju je konj punio svojom spermom. Nisam spavala ni pola sata kad sam ponovo osjetila žmarce u donjem dijelu trbuha. Inace jako sam zgodna,imam velike grudi,lepo lice i mnogo volim da se jebem.

Next