Erotske priče plaža. Bracni par na moru u grupnjaku EROTSKA PRICA 2019-07-19

Erotske priče plaža Rating: 6,9/10 1736 reviews

Nudistička plaža

erotske priče plaža

Ali, ona je žena kojoj nije dovoljan jedan orgazam na jeziku, želela je još da iskoristi tog ždrpca. Jebem je sve brže i jače… podižem joj noge i malo je savijam u nazad, pokušavajući da glavićem udarim u G tačku. Lagano se skinula sa mene i prislonila usne na moje, ubacila mi je jezik a ja sam sisao tu jagodu od jezika. Bile su niske ali dinamitne , imale su i što i pokazati sise su im bile poveće a guze slatke srcolikog oblika kao da su sestre po građi tjela. Nisam ništa odgovorio iako sam osetio nelagodu i uzbuđenje u isti mah.

Next

Plaža

erotske priče plaža

Dece nemamo i ne žurimo sa tim. Mazao sam je od ramena preko leđa, ka guzi, a kurac mi se dizao, osetila je da joj dodiruje guzu. Hahahah pa vidim, malo su opičeni, očigledno ih boli uvo za nas. Video sam na plaži kako gledaju u njene grudi. Svejedno, mazala iz je zaštitnim kremam pa su se još više mnogi naslađivali njima jer su se onako namazane dojmile još i većima. Jebao je baš onako životinjski, divljački. Nema parkinga za kola, tri apartmana u kući na nivoe zbog terena na kom je kuća građena , ispod našeg apartmana još jedan, a ti gosti ispod moraju proći preko naše terase.

Next

Prvi Put Na Nudističkoj Plaži

erotske priče plaža

Ali, recimo da ćeš dobiti dozvolu. Ove godine na godišnjem smo supruga i ja doživjeli jedno ugodno iznenađenje , više ona ali i ja sam. Bio je to znak da ne može više da izdrži, da je pitanje trenutka kad će Goranu dati do znanja da želi da je ima, da je jebe kako poželi. Dok su postavljali suncobran na naše inenađenje smo čuli srpski govor. Odmah me je ponudila kafom i započela prijatan i ljubazan razgovor. Tražio sam malo da mi pomogne našta je pristala bez oklevanja, i počela je lagano da mi ga drka. Bili su veoma opušteni i kao da su svakog dana upražnjavali nudizam bez trunke srama.

Next

Prvi put nudisti

erotske priče plaža

Do sada smo samo jednom bili na nudističkoj plaži, i moram priznati samo sam se ja skidao pred nepoznatim ljudima na njoj. Crnka je, tamnijeg tena i punih usana pa me je oduvek podsećala na latino ribe što sam joj i govorio tokom naših žestokih tucanja. A iskakle su kad ga se ona oslobađala i sunčala se u toplesu. Uhvatio sam i milovao njene lepe sisiće, a moji prsti su se igralji sa njenim bradavicama, dok su moja jaja mazila njenu guzu pri svakom naletu moga kurca. Naravno, nismo imali ništa protiv. Vadim ga iz njenih usta i svršavam pravo po licu, kosi, očima… Njen jezik palaca, skuplja spermu. Mala riđokosa uze kremu u ruke i poče da maže kurac svom dečku da bi potražila da priđem bliže kako to uradila i meni.

Next

Prvi Put Na Nudističkoj Plaži

erotske priče plaža

Pitao sam ih ako se ja skinem , hoćete li vi? Obožavam njene sise, u koje se hiljadu puta svršio trljajući moj kurac od njih. Ali nisam izlazila kao do sada. Prvi deo večeri protekao je u opuštenoj atmosferi, Jeli smo škampe i ribu sa žara i to zalili velikom količinom vina. Dok smo tako ležali i pričali o svemu i svačemo u pozadini smo čuli neki tihi razgovor. Marija je kao i ja vosoka, pomalo punija ali samo neki kilogram više koji se meni dopadao, davao joj je obline od kojih sam se ja jako palio.

Next

warningme

erotske priče plaža

Zatim mi je objasnila da želi da legnem tako da moj kurac bude skoro doirnut sa kurcem njenog dečka, što sam i uradio. Dečko je isto bio lepe građe, takođe obrijan i sa malo većim kurcem. Jahala I jahala bio je to moj prvi seks na plaži , možda i najbolji jer si uvijek napet da te netko ne vidi a jebeš se u prirodi. Legla je na stomak a ja sam je opkoračio, sedeo sam na njenim butinama. Mala riđokosa je lagano drkala svom dečku, a nasuprot njih je i meni Marija nežno gladila kurac. Okrenula se na bok da izvadi kremu za sunčanje iz tašne i tako mi je okrenula guzu, zadržala se neko vreme čeprkajući po tašni, da bih dobro osmotrio njenu predivnu čvrstu guzu u obliku srca.

Next

Plaža

erotske priče plaža

On je nosio šorc i bio je bez majice. Već neko vreme nagovarala me je da letujemo kao nudisti ali nikada nije bilo prilike, ovaj put nije bilo izgovora i ja sam ruku na srce nerado pristao. Malo smo se zarotirali i ja sam već mogao da desnom rukom dohvatim telo male riđokose. Put je bio dosta daleko tako da nam automobili nisu pravili buku. Bio sam već nadomak guze sa rukama i ludeo sam, a ona mi je rekla da joj namažem i guzu. Marija je umešala svoje dlanove i 4 ženske ruke su nas zadovoljavale.

Next

Plaža

erotske priče plaža

Mnogo je palilo moje glatko telo. Ohoho pa nije ni pola minuta prošlo riđokosa je počela da liže sise moje žene. Dečko je bez problema izašao sa podignutim kurcem iz vode i tako prošao pored nas. Ostala je narajcana, a nedojebana! Došao sam do njih i pitao ih , mogu li se i ja sa njima uslikati. Rekao joj je da legne na leđa. Klinci su odlučili da idu sa mojim roditeljima što smo mi prihvatili sa zadovoljstvom, posebno moja ženica. Okrenuo sam je, stavio na kolena, želeo da je jebem kao jeftinu kurvicu.

Next

Nudistička plaža

erotske priče plaža

Valjda od prevelike želje svršio sam nakon par trzaja i napunio je do vrha. Sedela je okrenuta njima a kada sam bliže prišao nemalo me iznenadila položajem svojih nogu, skupila ih je u kolenima ali je tako raširila butine da je taman žbun i mesnatu pička kao na tacni izložila neznančevom pogledu. Ja i Marija smo i dalje ležali goli sa malo rezerve da li će im biti neprijatno i spremni da se obučemo. Trajalo je par minuta dok nisam došao do vrhunca, skunuo kondom i svršavao ogromnim mlazevima po leđima riđokose devojke da bi to isto uradio njen dečko nad mojom ženom. Hmmm, ima tu nešto… Kleknem pored njih, vadim cigaretu iz kutije i nudim ga. Svi smo već bili polupijani kad je Jelena predložila da igramo karte, ona i Sanja, protiv mene i Jovana. U braku smo 5 godina i osim seksa u nasoj spavacoj i dnevnoj sobi nismo išli dalje.

Next