Erotske priče sa psom. Price sa sela 2019-07-19

Erotske priče sa psom Rating: 7,4/10 928 reviews

Žena sa psom

erotske priče sa psom

Jako sam se zacrvenio ali sreca bio je mrak pa se nije vidjelo. Međutim, moja žena, na moju veliku srecu, je prethodne noci pojela ocigledno nešto pokvareno, tako da je pred samo kretanje ipak morala i pored velike želje da odustane od plaže zbog tegoba sa stomakom. Ne znam kako izgleda danas, ali tada je bila bomba! Samo bi kratko procedila i nastavljala. Izuzetno sam seksipilna zena,volim sve u seksu,volim da ljubim muskarcu penis i sve da mu radim sto ga cini srecnim. Posle tih mojlh reci, uhvati ga nekakav cudan grc, trzaj, sta li. Raskopčao sam joj bluzu, grudnjak se raskapčao s prednje strane i njene bijele, velike grudi s tamnim, čvrtsim bradavicama i velikim kolobarima razlile su se u prostor i nisam mogao odoliti i ne zariti glavu između njih, grickao sam joj bradavice, malo jednu, malo drugu istovremeno sam joj svukao tajce, a zatim i gaćice i gurnuo je na trosjed.

Next

ORGAZAM SA DOBERMANOM: Oralni seks sa njim mi je bolji nego s dečkom!

erotske priče sa psom

Dok je ona prvo polako mesajuci i lagano nabijajuci radila svoj deo, ja sam joj opet lelujao oko bradavica sad vec sa rukama na njenoj guzi. Da budem iskrena, moja picka je ispijanje iz ljubavi sok u očima mog sina i njegove djevojke na kauču radi djelo. Odmah je smestih na zadnje sedište. Oprosti što sam te uznemirila. Milica je bila u nezavidnoj situaciji.

Next

ORGAZAM SA DOBERMANOM: Oralni seks sa njim mi je bolji nego s dečkom!

erotske priče sa psom

Ja sam za to vreme punio njenu picu jezikom. Počela je da nam dudla istovremeno, pokušavajući da ubaci oba glavića u svoja usta. Ušli smo u kuhinju, nismo progovarali ni reči. Najteže mi je bilo lijegati u praznu postelju. Moju blamažu i ćutanje prekinula je Milica koja je uletela u kupatilo i uz smeh prala spermu sa svoje ruke. Dakle, najvjerojatnije je pripadao nekome iz susjedstva. Zatim se namerila na glavić.

Next

Jebanje sa zivotinjama: Erotska priča Konj jebanje

erotske priče sa psom

Najzad ga je oslobodila iz farmerki. Ili anđeli postoje samo u legendama i na filmu? Milicu i Ivanu nisam mogao da prevarim. Sve tri su stenjale od užitka, Dejana sa kurcem svoga brata duboko u sebi, Milica sa mojom kitom u sebi a Violeta od Milicinog jezika po klitorisu i Dejaninih bradavica na jeziku… Dejan je potom izvukao svoju kitu iz Dejane i ponudio ju Milici koja se odmah pridigla i prihvatila ga. Poteklo je iz mene u nenormalnim količinama. Znala sam da će me razumjeti. Sandra se na to sve smijala i davala mi savjete kako da pristupim kojoj.

Next

BOLESNA ISPOVEST: Zadovoljavao me pas, doživela sam vrhunac!

erotske priče sa psom

Ostao sam okamenjen u trenutku. Mislim da je moj suprug je dobio malo ljubomore o meni jebem još jednog tipa, iako je tip bio njegov sin, pa je uzeo inicijativu voditi ljubav sa mnom na one 2 noći kad sam se vratla s njim nakon što sam jebala moga sin, a on je staviti tvrdi trud da me jebe do orgazma koji sam uživala jako puno, jer moja picka je već bila mokra od mog sina. Ali to je bilo gore resenje jer bih te onda najebao. Pritisak u mojim gacama je toliko rastao da sam morao da ga oslobodim utega i izvadim napolje. Spustila se do mojih jaja i pocela da ih liže. Ubrzo se Vjeran vratio sa kremom, dao sam mu znak da mi da kremu.

Next

Erotske priče: Sa mojim sinom

erotske priče sa psom

Nisam mogao nikako da se skoncentrisem na film koji sam poceo da gledam. Jadan je i sam, voli nas. Pošto sam bio leđima okrenut od ostatka ekipe u sobi, primetio sam da niko ne progovara. Jos nekoliko puta sam se pojebala sa zucom kad sam ugrabila priliku dok nisam napokon nasla jednog mladog momcica koji se ucio guziti na meni. Pesak me je bockao po ledjima i u tom trenutku sam osetila da na njegovom udu isto ima peska. Dragana je bila mlada zena, sa velikim i lijepo oblikovanim guzovima i sa dobrim cenzurisano. Ja sam jednu ruku usmerio ka njenim cenzurisano, dok sam drugom počeo da dražim njen klitoris.

Next

Žena sa psom

erotske priče sa psom

Miroslav se tusirao ne ocekujuci nista, a onda je na njegovo zaprepascenje njegova cerka naglo povukla zavesu od tus kabine. Postalo mi je neprijatno, mozak je valjda počeo da se trezni i kroz glavu mi je proletala neka čudna pomisao da sve ovo što se desilo, nije smelo da se desi. Polako je povlačila kožicu gore-dole što me je izluđivalo. Rukama sam joj stezao i mecio sise, hvatao je oko ramena i gledao da iskoristim svaki nacin da budem što dublje u njoj. Takodje je bila lepa devojka. Počela se svlačiti, rekao sam joj da pusti mene da to radim. Polizao mi je sve sa picke i nogu i legao u seno oblizujuci se.

Next

Price sa sela

erotske priče sa psom

Ljubili smo se nježno bez obzira što je prije par trenutaka još Vjeran bio u njoj. Ne preterano velike, ali savršeno okrugle sa malim, predivnim bradavicama u sredini. Uhvatio me za levi kuk, a drugom rukom spretnim prstima izluđivao je moj klitoris. Gledao me skoro ljudskim pogledom, a ja nisam znala što bih mislila. Tvoj tata čeka da se vratim. Nabijala se ludacki na moj cenzurisano, ja sam joj snažno stiskao i lizao sise i bradavice da nisam ni primjetio da nas je samo dvoje.

Next

Pukovnikov sin i žena

erotske priče sa psom

Stavio sam cenzurisano na ulaz u njenu picku i polako ali cvrsto ulazio u nju. Bio je tako lep i veliki. Da li je to zbog alkohola i skanka ili nešto drugo ne znam ali znam da mi je bilo neprijatno. Dali sam bolesna sta radim palo mi je na pamet ali ipak moj nagon nije mogao da odustane aaaaaaaaaaaa osjetila sam ga aaa Nije imao milosti njegov vlazni kurac od 25 cm Jebao me je dobro kao niti jedan muskarac u mom zivotu pomislila sam! Ali ne od pornića jer ga nisam ni gledao već zbog Violetinih trćenja. Tu vecer sam pušeci mužev kurac zacula rotija kako cvili i kad ga je suprug pozvao uletijo je u sobu i poceo je skakati oko mene.

Next

Sa udatom ženom

erotske priče sa psom

Pogledao sam u nju, gledala je Dejanovu ruku kako obrađuje moju karu. Nikada nisam mogla svršiti čak ni sa srednjim a kamoli malim kurčevima. Izvukao sam ga i opet ubacio polako, nešto brže nego prvi put i onda sam počeo sve brže i brže da ga ubacujem. Prvi put je sve pocelo kada smo otišli zajedno mojom brodicom na plažu. Radila je to vrlo vješto.

Next