Erotske priče silovanje. Kurva glumila silovanje 2019-07-19

Erotske priče silovanje Rating: 8,2/10 622 reviews

Gay priče

erotske priče silovanje

Naredi mi da ni glasa nesmem da ispustim. Tek sam bio završio srednju školu, a sestra je bila starija od mene 12 god. Noge su me bolele a kroz picku mi je strujala neizdrziva bol. Neverovatno rece ispunio si mi najvecu želju - incest i Silovanje. To jutro pred kucom cekala da naidju lovci.

Next

Erotske priče: Silovanje

erotske priče silovanje

Samo sto se nisam onesvestila onako prikovana u ugao ispunjena kurcom ne bas velikim trpela sam njegovo snazno ubadanje bio mu je tvrd ko kamen al sam osetila i zadovoljstvo svrsila sam tako brzo kao nikad i stresla se sva cvileci dok je on nastavio zestoko ubadanje i pljeskanje rukama po mojim butinama. Dosao je i taj dan da krenem babi, bilo je to skoro pred zimu. Velika prasnjava pec se nadzirala u jednom uglu, odmah do prljavog pisaceg stola punog alata. Treci, bez gaca, joj je stajao naspram glave cupao je za kosu i terao samarima da mu pusi. A onda se zatresla i stisnula svoju šaku butinama.

Next

Incest i silovanje

erotske priče silovanje

Shvatila je stanje u kojem se nalazi- bila je gola i vezana… I pod uticajem odredjenih supstanci. Bio je to kljuc njene slobode… Bio joj je van domasaja. Sve mi je curelo niz pickicu po guzi znoj i moja sluz. Zatvorila je oci i tiho stenjala. Kad ga je izvadio bio je krvav i u meni se probudi nesnosan strah sta mi je uradio da krvarim.

Next

Erotske priče: Silovanje

erotske priče silovanje

Ogromna guzica sa malo celulita me je samo dodatno palila. Obuci se pa cu te odvesti gde hoces. Kuce rastrkane udaljene podosta jedna od druge a babina kuca je bila do same granice sa sumom. Ponovo je rekla, :nemoj zvati policiju, molim te. Krenula je ka vratima trceci. Kao i sve do tada i strah je naucila da kontrolise. Moji i ja bili smo daleko od vatre i pucanja.

Next

Erotske price: Htela sam sex a dobila silovanje i batine

erotske priče silovanje

Odjednom je osetila hladan metal. Istog momenta sam izletela i dosla do njih. Tiho je zastenjala i pocela da se grci ispod mene. Potpuno gola skupila sam se u cosku punom sena i mislila sam da ce me sad ostaviti na miru. Opet baci mi potkosulju koja je bila sva natopljena od sperme i krvi da se obrisem. Usla je u i u polumraku osetila jak miris alkohola i slatkasti miris marihuane. Uspeo je da mi nekako uvali cetiri prsta u pickicu nanosio mi je bol sa prstima stiskajuci mi klitoris palcom i ostalim prstima pickicu iznutra.

Next

Gay priče

erotske priče silovanje

Sve su se kockoce slozile. Odlucila je da se povuce u svoju sobu i tu na miru uroni u svet pravne nauke. Mladji je kleknuo rasirio mi noge u kolenima i naglo nabio dva prsta u dlakavu pickicu molila sam ga da me ostavi ali on me udari po glavi i rece suti kurvo mala picka mi je u trenu bila vlazna. Znala je da sa njim moze do stola. . Njena zelja za slobodom bivala je sve jaca.

Next

Silovanje

erotske priče silovanje

. Na njih bi stavljao kurton i zatim oblagao nekom pomadom i zatim uporno iz dana u dan pokušavao da ih nabije u dupe. Par godina starija, bila je uzoran student na Pravnom fakultetu, ponos svojih roditelja. Imala je prilicno zgodno telo sa malim stomacicem. Gutala je sve ostatke sa njega. Tek tada sam shvatio koliko je zgodna.

Next

Incest i silovanje

erotske priče silovanje

Njegov otac je bio prek i tezak covek sa nekontrolisanim izlivima besa i agresije. Iako ga nije cenila, nije zelela da dodatno otezava njegov zivot. Duzina kanapa je jedva dopirala do kljuca. Na nekih 20 cm od mijih ociju sevnula je prekrasna picka sa velikim usminama. Vratila se na dusek i opet proverila lanac na nozi.

Next

Erotske price: Htela sam sex a dobila silovanje i batine

erotske priče silovanje

Nasao je tri momka, odbojkasa, i sa njima sve dogovorio, svaki detalj. Odjednom uzimam svilenu maramu i vezem ti ruke da budes bespomocna i da te mogu muciti a da moras istrpeti. Pitala sam ih dal bih ja mogla sa njima sledeci put na sta se oni samo pogledase. Njih troje je sedelo na kaucu, a oko njih su bile tri pravze flase vina. Izasla je gola i polako brisala kosu peskirom, i sela da pije kafu.

Next

Incest i silovanje

erotske priče silovanje

Ostao sam zadihan da ležim preko nje ne vadeci ga sve dok nije poceo da se smanjuje i dok nije sam skliznuo vani. Krenula je ka radnom stolu, ali lanac je dopirao do njega. Zabolelo me je i prijalo istovremeno. Sise su bile prilicno velike sa malim bradavicama a picka obrijana na moje veliko iznenadjenje. Mladji je uzeo dvogled i razgledao. Sve je strgao sa mene samo ostadoh u potkosulji.

Next