Erotske priče stopala. erotske 2019-07-19

Erotske priče stopala Rating: 8,2/10 748 reviews

Erotske priče, incest priče

erotske priče stopala

Tanja, crnka kao i ja, prelepe sisice, moje velicine, ranije kada smo bile skolarke imale smo obicaj da jedna drugoj pokazujemo grudi, da procenimo cije su vece, cak smo u tim prilikama i hvatale jedna drugu za grudi odmeravajuci ih. Unatoc svoje 52 godine jos je sasvim vitka. . Bili su jako pervezni za djecu tog uzrsta. Prsti su mu se zaplitali na gumbima, kravata ga je gušila, no za nekoliko minuta — sekundi koje su se činile kao godine, bio je gol. » Deset minuta poslije bili su u njenom dnevnom boravku. » «Pa», rekla je izazivajući, «ako se skineš… možda ću ti zahvaliti što si mi kupio one cipele…» Nije se mogao dovoljno brzo razodjenuti.

Next

Kategorija

erotske priče stopala

I ja sam bio blizu, izvukao sam ga iz njene vrele i sokovima okupane pice. Svakog dana po povratku s predavanja, ili vjezbi, Sonja je strpljivo cekala da primi moj uspaljeni penis. Tu divotu obula je u crne sandale s remenčićama, naravno, na vrtoglavo visoku petu. Kako je moja ruka isla oko njenog struka tako sam shvacao da su gola. ! Zatim sam prekrižila noge te laganim pokretom ruke krenula milovat butinu listove i na kraju i stopalo.

Next

erotske

erotske priče stopala

Kao sto sam vec rekla u prijašnjoj priči Daj ga svojoj seki , nasi dani i noci bluda su poceli i od ogromne strasti nije bilo mesta za kajanje. Okrenuo sam je na leđa i počeo jebati jako bez milosti. «Hvala ti», tiho je rekao i obukao se. Ustala sam sa poda i bacila se na poso da sav nered očistim kako mama ne bi ništa primjetila. To je trajalo nekih 15-min svršila je dva puta. Iako sam školu završio pre deset godina. Uzela sam kremu za tjelo i istisnula sam na noge i na stopala u štiklama.

Next

erotske

erotske priče stopala

Spustio se na koljena i čekao ušiju načuljenih u smjeru u kome je Boginja nestala. Imam 18 godina i izgledam dobro, bar tako kažu drugi. Srušio se sav iscrpljen na pod gledajući kako ona skroz mirno, staloženim pokretima umasirava spermu u savršenu kožu stopala. Ispunjena u svemu, pa i bukvalno, brat je ispunjavao sve moje rupice svakoga dana i svake noci Nevinost su mi skinule moje tetke i moja napaljena mama, bio je letnji raspust. Volela bih da me pozove muskarac koji isto voli cipkast seksi donji ves. Ona koja ih tako rijetko nosi, bas sada mora da ga ima.

Next

Fetis na najlonke, stopala

erotske priče stopala

Često bi u busu dok stojim, osjetila kako bi me neko lagano u gužvi ufatio sa guz,ali to meni nije smetalo, to me uviek nekako napali. Bez razmišljanja i on je krenuo za njom. Sve se to promijenilo ulaskom u pubertet. Nakon par min podigao sam njeno stopalo bliže ustima, omamio me miris. Tada raspusti nisu bili u isto vreme. To je bila muzika za moje uši jebao sam je tako još 10-ak minuta i sad podosta jako pleskao po guzi koja je već poprimila lijepu crvenu boju. Imala sam sestru Gloriju koja stariju od sebe 3 i pol godine.

Next

Kategorija

erotske priče stopala

Zatim joj je nježno mazio potplate crtajući prstom liniju od gležnja do prstiju, lagano šarajući po mekom mesu. I gdje bas u sedmom mjesecu, kada je u mom gradiću sve prepuno turistkinja sa svih strana svijeta, koje izlažu svoja nauljena, jebozovna tijela, kao u nekom najljepšem snu. Ispričaću dva istinita događaja koja su se desila kad sam imao punih 14 godina mama i punih 20 godina tetka. Bez obzira na sve to volim da nosim seksi rublje, imam ih u svim bojama, raznih dezena… U njima se osecam tako senzualno. Obukla sam tajice,a razderanim najlonkama nije bilo spasa pa sam ih bacila u smeće. Zazvonim na zvono i otvara mi tetka u tesnim helankama i tesnu bluzicu i polubilja me u obraz i kaze pa gde si ti nismo se videlo odavno , uzvracaam poljubac i kazem tetka gde je taj racunar da vidim sta je problem pa onda cemo razgovarati.

Next

EROTSKE PRIČE

erotske priče stopala

Jednu nogavicu sam navukla na ruku i nesto mi je govorilo da ih stavim u gacice. Mogao je samo potvrdno kimnuti glavom. Pospremila sam za sobom i otusirala sam se. Mekana, mekana koža stopala bila je tako topla i glatka a koža u cipeli dovoljno gruba da ga stimulira. Moja mama je jedna od tisuca zena koje vidjate na ulici svakog dana, ali za mene je ipak posebna. Konačno je, kako se činilo, upoznao ženu koja je cijenila pažnju koju je poklanjao njenim stopalima.

Next

Stopala moje nastavnice

erotske priče stopala

Dodir mekanih najlonki na vrelom i glatkom tjelu me je dovodio do bezumlja i mislila sam da u tom trenutku postojim samo ja i moje najlonke. Sestre su mi zgodne cure, slicnog izgleda. Notify me of follow-up comments by email. Jednom, mama je kupila nove crvene štikle koje su bile sa stvarno visokom potpeticom i nisam mogla dočekat da ode na posao da ih mogu probati. Tada, dok sam imao oko 13-14 godina nisam znao o cemu se zapravo radi, ali me beskrajno uzbudjivao pogled na nju. Visok luk gležnja koji se propinje na štiklama? Notify me of new posts by email.

Next

Stopala iz snova

erotske priče stopala

Naravno, moram odmah reci: ona mi svojim ponasanjem nikad nije dala povoda za takva razmisljanja! U kurac, nije joj znao ni ime, ali je zato znao da ima najfantastičnija stopala koja je ikada vidio. Nije mi puno trebalo i to sam i dobila, najljepši i najduži orgazam do sada mi je natjerao tjelo da se grči narednih 20 sekundi. Bio je blizu fakulteta i menze što je bilo najbitnije. Počela je masturbirati i ja sam spustio slobodnu ruku na kurac i drkao. Hodala sam kao kurva, s guza na guz , trljajuci noge jednu od druge. Ne sluteci o cemu se zapravo radi moja prava Sonja mi je prisla i stojeci neposredno ispred mene stavila svoj mali topli dlan na moje oznojeno celo.

Next

Stopala iz snova

erotske priče stopala

Uskoro je osjetio kako se noge koje su ga prikliještile tresu, a fini mišići u pičkici grče. Bila su to divna vremena, ali nažalost nisu potrajala dugo. Mom ushicenju nije bilo kraja. Ona je ušla i sela na rub mog kreveta, pokazujući prstom da sednem pored nje. Rukom sam došla do mace i počela masirati klitos preko najlonki. Nove cipele ostavila je nogama a stare je dala njemu da joj ponese a zatim ga je ponovno primila za ruku i napustili su prodavaonicu.

Next