Erotske priče. Incest priče 2019-07-19

Erotske priče Rating: 7,5/10 480 reviews

Erotske priče

erotske priče

Tada je prstima prešla preko moga tvrdog kurca i rekla uhhhh izgleda da je puno veći nego u moga muža…. Ne izgledam loše, pazim na liniju, nemam ružno lice i bilo je tu i tamo nabacivanja od strane kolega, što mlađih što starijih, ali ja zbog traume koju mi je ostavio bivši muž jednostavno nisam željela imati nešto ni sa kime. Nakon šest godina smo dobili drugu curicu. Da se razumijemo, laskalo mi je kad mi cura mlađa od mene 24 godine uzme ruku i stavi je na svoju picu, a onda me vodi u svoj stan. Posted on Prvi put kad je došao sve je bilo uredu.

Next

Erotske priče

erotske priče

I kao i svaki petak, tako sam i ovaj bio spreman za naš seks. Prigušio je svjetlo skoro do potpunog mraka, zaključao vrata, bacio me na krevet i pružao mi najljepšu noć u cijelom životu. Tako je bilo i ovog ljeta. Ajde da ne budem prepotentan. Bez čekanja me je počela skidati i ljubiti u usta po vratu nisam to očekivao rekla je sad će ujna da ti da poklon.

Next

Moja ujna

erotske priče

Osjećam da se šupak opustio i da prodirem bez problema. Otuširana si, i otišla si u krevet, umorna. Ležali smo na šljunku dok nas je more zapljuskivalo i polmalo odnosilo naše pomiješane sokove, te smo nakon nekoliko minuta odlučili da se vratimo natrag društvu. Stvarno se moglo vidjeti po njoj kako nije se jebala dugo vrijeme jer ke sva stenjala i drhtala dok sam je stiskao uz sebe. Stvarno čudan osjećaj, znala sam da će on biti tamo i istovremeno sam zbog toga i htjela doći, ali i ostati kod kuće.

Next

Incest priče

erotske priče

Skidam sve sa tebe i ostavljam te potpuno golu na krevetu. Oznake: , , , , , - 04:25 - 0 - - ponedjeljak, 26. Ne znaš ni sama šta ti se sprema. Nakon nekih dvadesetak minuta sam odluèio otiæi za stol, malo da predahnem, pošto je veèer tek poèela. Prošlo je nekoliko godina tijekom kojih je on dobro zarađivao i tijekom kojih smo radili na djetetu, ali nije išlo. Tek što je izašao sa fakulteta. A sad ti se spremam stavit plug u guzu.

Next

Erotske prièe

erotske priče

Dok je to pricala ja sam joj sve vise milovao nogu ispod haljine dok nisam dosao do ruba samostojecih carapa. Ovako sam odrađivao samo pojedine stvari koje su usko specijalizirane. Gita je ponovo bila u onom ogrtaèu, a kad sam ju zagrlio i poljubio osjetio sam miris parfema, ili je to bio neki mirisni gel za tuširanje. Rekla mi je jebi me opet i opet i opet želim da me jebeš čitavu noć! Medtem pa sem jaz pripravil bič, analni čepek, prevezo za oči in lisice. Pošto su vrata bila okrenuta ravno prema krevetu ja sam ostao onako gol sa dignutim kurcem da ležim ali se nisam ni sjetio da se pokrijem. Sve je vlažno i uzdišeš od zadovoljstva.

Next

Erotske priče, incest priče

erotske priče

Počeo sam osjećati da ću ubrzo svršiti pa sam ga izvadio iz njene guze. Tamsn trenutak prije sam joj izvadio kurac iz pičke i svršio sa strene i nakon toga ga vratio nazad. Zapela mi je za oko èim sam prvi put došao po maloga. Aaaaahhh…svršila sam gledajuči ta dva kurca. I tako vozeći se ispred nas su sjedile dvije cure naših godina malo smo se zezali zajedno komentirali stvari u busu i van busa i zabavljali se dobro, smijali se do suza. Lagano centimetar po centimetar stavljam kurac u vlažnu i toplu pičku.

Next

Erotske prièe

erotske priče

Ali smo mo nastavili našu avanturu, kao što ona reče, svaki dan. Avanturica sa prekrasnom udovicom Erotske prièe - Ugurao sam joj dva prsta u pièkicu i onda joj ih ugurao u šupèiæ. Odjednom gospođica ispred mene se okrene i pogleda u mene nasmješi se i reče: ja sam Ivanaa…zašto pitaš? Jebavala se bas onako kako volim i normalan i ovako lud, poceo sam da se zadovoljavam ali nije to bilo to. Ova klinka kratke crne kose i dečačkog ponašanja budila je pohotnost. I prije nego sam stigao pitati kako zna za to mjesto, preduhitrila me. Više puta je prijateljima rekla da ne ulazim u … Telefon je zazvonio. Špricao sam u mlazevima ni sam ne vjerujući da mogu tako dugo svršavati, a onda sam totalno klonuo.

Next

Moja ujna

erotske priče

Taman ispred mene je hodali jedna onako žena srednjih godina ali je izgledala tako seksi da bi je mogao jebati na sred trgovine i nebi mi bilo žao. Inače žena i ja smo imali odnos samo nekakvim blagdanima, a znao sam da ima nekog tipa u firmi koji ju uredno jebe svaki dan, ali se nisam previše brinuo za to. Izdrzao sam nekako 2 dana i Tagovi: Srdja je odjednom skocio, zgrabio me za ruku i dobacio drugu da se brzo vracamo. Prišao sam joj i zagrlio ju, te ju poljubio i položio na krevet. Ona se i dalje nabijala ali sve sporije i sporije i odjednom se ukočila zabila svoje nokte u moja prsa vrisnula i pala na mene! Sjela je odmah do kraja na njega i osjetio sam kako je uska.

Next

Incest priče

erotske priče

Stavljam za svaki slučaj malo lubrikanta i počinjem ti ga stavljat u pičku. Sklonila mi je ruku sa kurca i počela ga pušiti…. Hmmmmm…na netu možda neki erotski sajt da. Ulazi lagano bez problema do kraja. Držala je glav ić u ustima i nekoliko trenutaka okretala jezikom po njemu. Ševio sam je snažno, stenjala je g ovorila nešto nerazumljivo…čas sam ubrzavao čas usporavao ritam, odjednom me je noktima uhvatila za ramena i počela se grčiti…svršavala je! Poèeo sam opet izlaziti i ubrzo sam opet bio okružen ženama. Apsolventicu na kirurgiji, pa je bila oduševljena što ću joj ja biti šef i mentor.

Next