Erotske sexy priče. Erotske prièe 2019-07-21

Erotske sexy priče Rating: 6,9/10 550 reviews

Erotske priče, incest priče

erotske sexy priče

Bilo mi je jasno sta se desava, i nastavila sam da se pravim kao da spavam. On se poslije premjestio u Vukovar a ja ostao u Zagrebu. Onda je mama ustala otisla u kupatilo i da vidi dali sestra spava. Odvezala sam naramenice tako da mi je haljina skliznula i oslobodila vruće narajcane sise. S obzirom da smo bili u različitim smjenama nismo se mogli bolje upoznati, ali dala mi je do znanja da joj se sviđam. Meðutim, ovaj petak se desilo nešto, mada još nisam bio svjestan šta. Kako ne pomoći dami u nevolji, pomislio sam.

Next

Istinite priče Seks

erotske sexy priče

Inaèe je supruga vodila maloga u i iz vrtiæa, ali sam taj put ja bio taj koji je to odradio pošto je supruga bila na putu. Imao sam nekoliko prolaznih avantura i jednu malo dužu vezu u koju sam uložio puno truda i razumijevanja,a na kraju ipak ostao sam… S vremenom sam opet stao na svoje noge i poèeo vjerovati u ljude, sve dok mi se nisu poèele dešavati ružne stvari. I tako nakon nekoliko dana dogovorili da se viđamo, družimo i sex, dok nam ne dosadi! Dosta je ona toga popila,vise nego sto sam do tada vidio i oko 2 sata iz jutra krenemo kuci autom. Kao da me kurčina cijelu napunila, i trbuh i sve šupljine. Zbog toga sam osjećala silnu zahvalnost prema ocu, nisam mu dopuštala ni da sam ode po čašu vode.

Next

Erotske priče: Incest sex

erotske sexy priče

Zapela mi je za oko èim sam prvi put došao po maloga. Omamljeni, spleteni u zagrljaju ostali smo ležati nježno se mazeći i ljubeći. Prešao sam ulicu, pozvao je da proverim koji je ulaz i sprat i za par minuta sam bio kod nje. Izvadila je kurac iz mačkice, i sjela mi na lice, dok sam ja halapljivo počeo lizati njezinu mačkicu. Sada sam rjesio da joj stavim moj kurac koji je bio veciu nego ikada. Bio je petak i ja se spremio, te upicanjen stigao u klub. Mislim da smo bili u braku tako dugo da je to bio prvi put da sam jebala nekoga drugačije osim njega.

Next

Erotske Price : Sex Price

erotske sexy priče

Ležala sam na postelji na leđima, razmaknutih nogu ali zgrčenih koljena među koja se on za nekoliko sekundi uvukao. Uglavnom, nisam uspjevao zadržati neku vezu duže od dva mjeseca, a sad kad su došli praznici bio sam bez cure, te sam se spremao za ljeto na moru u nadi da æu nešto naæi na obali. Vodio ih je pokazujući joj kako da ga miluje. Baš smo se sprijateljili i zafrkavali. Izgledala je savršeno dok mi je prilazila, beskrajno duge noge, malo zaobljen stomaèiæ kao na Rubensovim slikama i par prekrasnih punih sisa koje su se lagano njihale. A ja mogu za sebe da kažem da sam nježna i brižna. On je već bio u svojim bokserice i mogla sam da vidim da je područje njegove bokserice su prema gore, znala sam da njegov kurac je bio tvrd i spreman za mene.

Next

Moja ujna

erotske sexy priče

Nije proslo puno do neckanja do prigusenog stenjanja. Obično, slušajući nju dok svršava, obojica uzmemo kurce i drkamo, dok je ne ispljuskamo po cijelom tijelu. Bila je tu i moja bivša djevojka koja mi nije izlazila iz krila. Na stepenicama me je primila za kurac i samo se nasmiješila. Kako je mene bilo po èitavoj Lijepoj našoj,tako sam došao i do Rijeke. Odmaknula je kosu s mog ramena koje je bilo bliže njoj i nježno me počela ljubiti, najprije po vratu, istodobno mi mičući s ramena moju duboko dekoltiranu majicu.

Next

Erotske Priče

erotske sexy priče

Njene su bile vrele i malo suhe od uzbuðenja, a ja sam ju samo privukao k sebi i uskoro smo se ljubili, a onda se ona trgla i ustala, te otišla do vrata i otvor. Ponovo je istrgnuo karu iz mojeg dupeta, da bi ju zatim još silovitije gurnuo natrag, i ponavljajući tu igru nekoliko puta strpao mi ga je tako duboko da su mu jaja lupkala po crvenom zastoru. Pribili smo se jedno uz drugo. Ponavljala je: — Mmmm, kako si samo seksi, zaista si se razvio i pocrnio u vojsci, prava si muškarčina. Njegovo sjeme me stvorilo, i sada je opet u meni. Vjerovao je da govori istinu i morao joj je priznati da nikada do sada nije imao ovakvu sreću.

Next

Erotske priče: Incest sex

erotske sexy priče

A ja ga uvjerila da je seks s našim sinom uvijek će imati zaštitu i da neću zatrudnjeti od moga sina. . Pitala me je želim li vidjeti njenu sobu, a ja sam pristala nadajući se da će mi dopustiti da ju skroz skinem. Vatra među nama rasplamsala se kao zapaljeni benzin. Vidjela sam da mu je jako velik, ali prije nego sam ga stigla dobro i pogledati kroz zrak je u dva jaka mlaza poletjela bijela tečnost i završila na podu pred mojim nogama. Vidio sam da je hauba podignuta i nad motor nagnutu jednu crvenokosu ženu. Oni su se povremeno družili s mojim roditeljima, bile su to klasične sedeljke uz piće i smeh.

Next

Erotske Priče na awsmichigan.org

erotske sexy priče

Pili smo,salili se, smejali i ne obracajuci mnogo paznju na program. Počeo je da mi dira pičku. Klimaks mi je kidao svaki živac u tijelu, no otac me spretno poput vodiča vodio kroz sve labirinte sladostrašća. Očigledno sam naletila na iskusnog jebača. Milovala ga je dok smo se ljubili i on je sve više rastao u njenoj ruci. Hodala sam kraj njega kao po jajima u stalnoj panici od njegove ruke.

Next